2777
2789

چهار تا دندون بالایی هاش مینا هاش تا نصف رفته هی هم خورد میشع انگار دکتر هم میگ اگه میخوای بمونه باید عصب کشی و کامپوزیت بشه هر کدوم ۲ تومن ۳ تومن هم بیهوشی میشه ۱۱ تومن 

پول کمی نیس چیکار کنم بنظرتون راهی نیس که بشه نگهش داشت دندوناشو تجربه ای دارید 

جدا از هزینه از بیهوشی هم میترسم🥲

🌈🌨️🐆🕊️🖤

چرا اینطوری شده

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم پوسیدع شدن دندوناش

هی میخوام ببرم دندکن پزشکی بازم شل میکنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

یعنی چیکار کنه اخه 🥲

طفلکی عزیزم 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

تازگی ها دکترها چه دکونی زدن برای دندون کودکان 

هر جا میرم همین قیمتها رو میشنوم 

والا ما بچه بودیم تا دندونمون شیری بود فقط دندون کودک رو‌میکشیدن 

کامپوزیت کردن دندون بچه دو‌ساله چه معنی میده اخه