2777
2789
عنوان

کیا کتاب معجزه شکرگزاری خوندن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7338 بازدید | 79 پست
شکرگذاری اثر داره تو قرانم مستقیما اثرشو گقته ک افزایش نعمته

درسته از قدیم خیلی شنیدیدم شکر نعمت نعمتت افزون کند

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دومین روز لایه سنگ باید حرف بزنی وسکر گزاری کنی آخر شب

لایه سنگ چیه ؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
به هر حال قضاوت کردین نمیشه همیشه به حس اعتماد کرد

شما فقط هواپونوپونو انجام میدید؟

بکوشید که سپاسگزاری خودتان را به دلیل بهره مند بودن از نعمت هایی که دارید، با تمام وجودتان احساس کنید

این جمله و پیام را من مهمترین آموزه کتاب میدونم، با تمام وجود...

حس خوب در کنار خانواده بودن، یک چای با لبخند همراه با مهربانی از همه چیز زیباتر است... ان شاء الله خدا نصیبمان بیشتر کند
شما فقط هواپونوپونو انجام میدید)

نه هواپونو و شکر گذاری هر کدوم شا خه ای از قانون جذبه اگه میخوایین واقعا نتیجه بگیرین باید به تمامش عمل کنین نه بخشی از اون بازم بستگی به ذهن شما داره اگه نتیجه نگرفتین بدونین ذهن ناخوداگاه با شما مخالفه

نه هواپونو و شکر گذاری هر کدوم شا خه ای از قانون جذبه اگه میخوایین واقعا نتیجه بگیرین باید به تمامش ...

از هواپونوپونو قبلا نتیجه گرفتم واقعا هم عجیب بود چون  موضوعی بود که بابتش ناامید شده بودم 

ممنون گلم، راهشم گفته و موثره واقعا؟ 

تو کارهای کوچیک میتونی امتحانش کنی مثلا فردا میخوای بری بانک میخوای کارت سریع راه بیفته در این مورد امتحانش کن مطمین باش خودت هم تعجب میکنی در هر کاری میتونی استفاده کنی

بکوشید که سپاسگزاری خودتان را به دلیل بهره مند بودن از نعمت هایی که دارید، با تمام وجودتان احساس کنی ...

🌹

شکر نعمت باید عملی باشه وقتی از زندگیت لذتت ببری یعنی واقعا شکر گذاری فقط به زبان آوردن کافی نیست با ...

درسته مهمترین بخش شکرگذاری داشتن حس خوبه