ماوراطبیعی مدیر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 عنوان کیا کتاب معجزه شکرگزاری خوندن؟ | مشاهده متن کامل بحث + 7371 بازدید | 79 پست میشه بگید تمریناتش چیه؟ افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس ) 1401/10/17 | 23:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قانون1جذب عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 1104 مگه عزیزم امتحان کردی که انرژی منفی میدی یاکنابو خوندی ؟؟؟آدمو ناامید میکنی من آدم غمگینی بودم ازوقت ... من نمیخوام ناامیدتون کنم من فقط راهی رو میگم که واقعا نتیجه داشته باشه
نادیا6666 عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 4519 مرسی ♥️ خواهش میکنم عزیزم صوتی شکرگزاری بزن گوگل گوش کن خیلی خوبه الهی به امید تو
ماوراطبیعی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 یکی از بهترین کتاب هایی که خوندم و البته بهترین هدیه. به شرط اینکه تمرین های کتاب رو جدی انجام بدین. ... مرسی عزیزم امیدوارم گرفتاری که دارم برطرف بشه شکرگذاری شنیدم خیلی خوبه برای همین میخوام شروع کنم افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
فرنووووش عضویت: 1399/11/20 تعداد پست: 10906 هزار بار خودندم و عمل کردم اگه میخوای نتیجه صددرصد بگیری فقط کتاب محدودیت صفر عزیزم کتاب محدودیت صفر صوتیه؟ میشه دانلودش، کرد؟ شما خوندی؟ چه نتیجه ای گرفتی؟ از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم.
پدری_پر_دغدغه عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 7 هزار بار خودندم و عمل کردم اگه میخوای نتیجه صددرصد بگیری فقط کتاب محدودیت صفر بدون تردید اگر عمل کرده بودین و شکرگزاری نه در حد شعار که به اصلی مهم در زندگیتون تبدیل شده بود، اینجوری نمیفرمودین حس خوب در کنار خانواده بودن، یک چای با لبخند همراه با مهربانی از همه چیز زیباتر است... ان شاء الله خدا نصیبمان بیشتر کند
ماوراطبیعی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 برنامه cast box رو نصب کنید،تو سرچش بزنید شکرگزاری... همه پادکست هاش هست که هرروز چکار کنید ممنون گلم 🌹 افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
naziiiiiin عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 5192 من نمیخوام ناامیدتون کنم من فقط راهی رو میگم که واقعا نتیجه داشته باشه چه نتیجه ای گرفتی از پاکسازی چندتاشو میگی
بسنتی عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 16369 یکی از بهترین کتاب هایی که خوندم و البته بهترین هدیه. به شرط اینکه تمرین های کتاب رو جدی انجام بدین. ... به آرزوهات رسیدی؟؟ اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍
قانون1جذب عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 1104 عزیزم کتاب محدودیت صفر صوتیه؟ میشه دانلودش، کرد؟ شما خوندی؟ چه نتیجه ای گرفتی؟ صوتیش رو من ندیدم ولی پی دی اف تو اینترنت هست اگه از نتیجه حرف بزنم برا من همیشه جواب داده
پدری_پر_دغدغه عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 7 مرسی عزیزم امیدوارم گرفتاری که دارم برطرف بشه شکرگذاری شنیدم خیلی خوبه برای همین میخوام شروع ... حتما شروع کنینبا یقین و اطمینانبه قول خود راندا برن نویسنده کتاب این وعده خدا در تمامی ادیان آسمانی است حس خوب در کنار خانواده بودن، یک چای با لبخند همراه با مهربانی از همه چیز زیباتر است... ان شاء الله خدا نصیبمان بیشتر کند
ماوراطبیعی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 هزار بار خودندم و عمل کردم اگه میخوای نتیجه صددرصد بگیری فقط کتاب محدودیت صفر اتفاقا محدودیت صفر قبلا خوندم .خوب شد یادم انداختید هواپونوپونو هم شروع کنم افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
naziiiiiin عضویت: 1399/07/19 تعداد پست: 5192 شکرگذاری اثر داره تو قرانم مستقیما اثرشو گقته ک افزایش نعمته
ماوراطبیعی مدیر استارتر عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 11673 خواهش میکنم عزیزم صوتی شکرگزاری بزن گوگل گوش کن خیلی خوبه حتما ممنون عزیزم 🌹 افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس میکنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
رویاپردازعالی عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 1064 من نمیخوام ناامیدتون کنم من فقط راهی رو میگم که واقعا نتیجه داشته باشه شاید ایمان قلبی نداشتید بهدهرحال ب هرچی ازته قلبت فکرکنی جذبش میکنی وواسش تلاش کنی دخترخوبیم تولو خدا تعلیقم نکنید🥲
قانون1جذب عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 1104 بدون تردید اگر عمل کرده بودین و شکرگزاری نه در حد شعار که به اصلی مهم در زندگیتون تبدیل شده بود، این ... من روش شکر گذاریم فرق میکنه حالا شما خدا نیستی بدونی عمل کردم یا نه