2777
2789

اگه می‌فهمیدید موقع طلاق همسرتون وقتی شما هنوز زن قانونی و رسمیش هستین و با یکی دیگ رابطه داشته باشه چیکار میکردین

من اینو تازه فهمیدم وقتی هنوز من بودم یکی دیگ رو پیدا کرده بود برای خودش 

خیلی وقت از اون موقع ها گذشته اما با دوستانش قلبم درد گرفت شایدم اون بوده که من راحت گذاشت کنار نمیدونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان محترم و عزیز سایت میشه ازتون عاجزانه خواهش کنم تاپیک منو گزارش بزنید خیلی مهمه که پاک شه ...

چرا واسه اینکه نفهمن اقایی؟

بچه ها گزارش نزنید بزارین بمونه 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
من شوهرم خیانتکاره برام مهم نیست فک کنم توم بزنی ب بیخیالی برا سلامت روان خودت بهتره

بمیرم برات چی بگم آخه خدا نسل این مردان رو منقرض کنه 

من جدا شدم اما خب من تو اون دوران داغون شدم اما اون با یکی دیگ بوده خیلی حس بدیه آدم احساس احمق بودن داره گویی فقط من بودم که دوسش داشتم آره همینطوره اگه اونم دوسم داشت که به اینجا ختم نمیشد

وقتی تو مراحل طلاق هستید این موضوع فقط بیشتر مشخص می‌کنه که تصمیم تون برای طلاق درسته همین و مردد نشید.

وقتی با یک زن یا مرد خیانتکار بد حرف میزنم نگو قضاوت نکن سرت میاد، خیانت اشتباه نیست یک انتخاب است آدم با ذات درست هم این انتخاب رو نمیکنه !!

بمیرم برات چی بگم آخه خدا نسل این مردان رو منقرض کنه من جدا شدم اما خب من تو اون دوران داغون شدم اما ...

چند وقت گذشته ؟

وقتی با یک زن یا مرد خیانتکار بد حرف میزنم نگو قضاوت نکن سرت میاد، خیانت اشتباه نیست یک انتخاب است آدم با ذات درست هم این انتخاب رو نمیکنه !!

وقتی تو مراحل طلاق هستید این موضوع فقط بیشتر مشخص می‌کنه که تصمیم تون برای طلاق درسته همین و مردد نش ...

جدا شدم اما این مسئله رو تازه فهمیدم و خب با فهمیدنش  زخم قدیمیم بازم باز شد 

بمیرم برات چی بگم آخه خدا نسل این مردان رو منقرض کنه من جدا شدم اما خب من تو اون دوران داغون شدم اما ...

من انقد اسکل بودم با غصه خوردن هزار دردومرض عصبی گرفتم یعنی الان سردرد معده درد پرش پلک فشار خون عصبی تپش قلب گرفتم 

من انقد اسکل بودم با غصه خوردن هزار دردومرض عصبی گرفتم یعنی الان سردرد معده درد پرش پلک فشار خون عصب ...

نمیگم طلاق چون من این راه رفتم سخته خیلی سخت و مطمئنم شرایطش نداری که از این آدم جدا نمیشی شاید بچه و.. ولی زندگی آنقدر کوتاهه که نباید کنار آدمای بی ارزش هدرش کنی  امیدوارم خدا کمکت کنه یا شوهرت سر عقل بیاد