2777
2789
عنوان

باکره بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1711 بازدید | 70 پست

اشکالی نداره ولی دیگه در موردش حرف نزن 

گاهی آدم یه حرف اشتباه می‌کنه طرف براش مهم نیست .بعد تو فردا میای این حرفتو برای طرف توضیح بدی و توجیه کنی. هزارتا سو تفاهم پیش میاد . اصلا دیگه متعرض مطلب نشو خودتو بزن به اون راه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا چرا همچین چیزی گفتی 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

چند روزه سایت پرشده از یه قشای بی ارزش چه خبره 

نه عزیزم شک چرا اتفاقا میگه این خانوم چقدر از خودش خیالش راحته اما اینقدرا هم ارزش نداره ها 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

وقتی اون نمی خواد تو چرا تو این مسائل مسخره میبریش 

تازه اگر اونم میخواست گواهی رو تو باید درموردش جدی فکر می کردی 

ازاین بحثهای دقیانوسی بهتر نیست بیاید بیرون قرن  ۲۱ هستیم 

بعدشم شما خواستی مثلا پاک بودنت اثبات کنی چه شکی 

اما عزیزم بهتره یکم بزرگونه تر فکر کنی 

این حرفا زمانش گذشته 

ازماست که برماست واقعامتاسفم که یکی مثل شما شأن ومنزلت زن رو میاره پایین ،بدبخت میخواستی خودشیرینی ک ...

واقعا بارها دیدم اگه آقایون هم رفتار اهانت آمیز ندارند خود خانم ها دست بردار نیستند

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست