2777
2789
عنوان

باکره بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1711 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا وقتیکه حتی خودش هم نخواسته شما حرفشو میاری

از بس مثل مامان من هول بوده دیگه .من استاد دانشگاه بودم زمانیکه شوهر کردم مامانم به جاری فتنه ی من گفت سه تا گواهی بگیرید یکیشو هم برای من بیارید!!!

خیر سرش مادر پدر معلم دارم خیر سرشون تحصییل کرده هستند رسوای عالم کرد منو .درست در اون لحظه من هم استاد دانشگاه بودم هم وکیل پایه یک دادگستری تهران ‌.یعنی ر...دن بزرگ تر. از این به فرزند در تاریخ نوشته نشده.متاسفم برای مادرم و تصور غلطش.

خوبه حالا من خیلی مذهبی هستم و کلا میدونست که دست از پا خطا نمیکنم .

بگو برای معاینه که قبل از عقد میریم که عفونت نداشته باشیم😖نره به ننش بگه🤦‍♀️

راس میگه اسی اینجوری بگو

پسرا بعضیاشون میرن اینجور مسائل رو میزارن کف دست مادراشون🤦🏻‍♀️

درخواست دوستی قبول نمیکنم.

حالا مردا ول کردن شماها ول کن نیستین

بابا خود یارو هیچی نمیگه

گواهیو دقیقا واسه کی میخواین؟

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

این چیزا رو به نامزدت نگو حتی مسالل شخصیتو بده

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

خب خودت ماشالله دوست داری ارزش و شخصیت خودت رو پایین بیاری و خودت هم رفتی بهش گفتی کاری نمیشه کرد.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

تحقیر تو ذاتتونه نه؟

دلم میخواد یکی رو اونقدر بزنم اونقدر بزنم تا خونش بپاشه اینور اونور، بعدش تیکه تیکش کنم بندازمش سطل اشغال، تهشم همونجا بشینم گریه کنم که چرا اینکارو کردم/ یا دلم میخواد برم بالای کوه اونقدر جیغ بزنم تا تمام غم، درد، خشمایی که رها نکردم رو رها کنم، اونقدر جیغ بزنم تا خالی بشم، اونقدر جیغ بزنم تا از گلوم خون بیاد و اخرشم همونجا بیفتم بمیرم/ فقط دلم یه خونه توی یه جنگل بی نام و نشون و بی حاشیه میخواد که تا صد قدمیم هیچکس نباشه، کنار خونم یه رودخونه داشته باشم، دورو بر خونم پر از گلای قشنگ و خوشبو باشه، هر روز صبح با صدای گنجشکای اونجا بلند بشم، پاهامو توی اب تکون بدم، و موهامو رها کنم توی باد تا برقصن، فقط بخندم و بخندم، بدون فکر اینکه کی چه فکری میکنه دربارم، بدون اینکه استرس و اضطرابی داشته باشم، به دور از حملات عصبی و خشم و ناراحتی/میدونستین وقتی بچه میارید باید تربیتشم بکنید دیگه نه؟/امیدوارم روزی همه به این درک برسن که چه ازار کلامی و فیزیکی جرمن، در برابر این ادما و این ازار اذیتا سکوت نکنیم، همونجا فریاد بزنیم و بدونیم که هیچکس قرار نیست با جواب ندادن به این ادما به ما بگه با حیا و خانم و به به چه چه کنه
راس میگه اسی اینجوری بگو پسرا بعضیاشون میرن اینجور مسائل رو میزارن کف دست مادراشون🤦🏻‍♀️

آره بابا میره میگه ننه گواهی بکارت چیه؟اونم میگه چطور ننه؟

میگه نیلو میگفت برم انجام بدم🤦‍♀️

ننه🤔😵

من به دردهایم میگویم هییییس🤫🤐
بگو برای معاینه که قبل از عقد میریم که عفونت نداشته باشیم😖نره به ننش بگه🤦‍♀️

باشه اینم حرفیه ولی واقعا منظورم از گواهی گرفتن این نبود که بگم باکره ام یا نه چون میدونم باکره ام ولی برای نوع پرده میخواستم برم