2777
2789
عنوان

باکره بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1711 بازدید | 70 پست
به روی خانوادت اورد؟!!!!!!!!!  یاخدا چه بیحیا

اره خیلی شکستم سرم پایین بود یهو گفت بیچاره مامان بابام هنگ کردن الان فکرمیکنن خدای نکرده کاری کردم هیچوقت نمیبیخشمش

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!  
از بس مثل مامان من هول بوده دیگه .من استاد دانشگاه بودم زمانیکه شوهر کردم مامانم به جاری فتنه ی من گ ...

چقدر سخت عزیزم چقدر حرص خوردی و حق داشتی واقعا اما ما فقط مدرک گرفتیم هنوز برای مامان باباها بچه ایم متاسفانه چرا خودمونو بهشون اثبات نکردیم و بعد وارد مرحله های بعدی زندگی شدیم 

من از جهاز برون بدم میومد اما مامانم همه ی خونواده اش دعوت کرد و منو تو عمل انجام شده قرار داد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره کاش حداقل ب خانواده نمیگفت منت گذاشت سرمون ک منو قبول کرده 😭😭

بهش گفتی بعدش خون اومده؟

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡
اره گفت الکیه بایدهمون موقعه بیاد😕

😑😑

وای 

بگو یکم راجبش بخون 

همین بس که خدا احوال بندگانش را میداند. . .😻         حالم بد نیس...ولی انگار پرم از حال بد#ایرانم🌱                                 عزیزِ من عزیزِ دوست داشتنیِ من عزیزِ نزدیکِ من تولد من تویی پیش از تو به یاد نمی آورم که وجود داشتم ♡.♡.♡.♡
باشه اینم حرفیه ولی واقعا منظورم از گواهی گرفتن این نبود که بگم باکره ام یا نه چون میدونم باکره ام و ...

میخواستی اونوقت نوع پرده ات رو چیکارکنی ،دروغ نگو فقط میخواستی بگی چقدرمن پاک وخوبم حالم بهم میخوره که خودتونم توجیه میکنین

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

میخواستی اونوقت نوع پرده ات رو چیکارکنی ،دروغ نگو فقط میخواستی بگی چقدرمن پاک وخوبم حالم بهم میخوره ...

دقیقا 

اطلاع از نوع و شرایط بدن گواهی نمیخواد 

منم قبل ازدواج رفتم تنهایی رفتم و دکتر شفاهی بهم اطلاعات داد و هرگز کسی جز خودم نفهمید که من دکتر رفتم 

اتفاقا خونریزی هم نداشتم دکتر بهم گفت میخوای گواهی بدم گفتم بهیچ عنوان . قطعا اگر همسرم بهم تهمت میزد باهاش ادامه نمیدادم آدمی که بهم شک‌داشته باشه جایی توی زندگی‌ من نداره 

با چه انگیزه ای با این آقا ادامه دادی ؟ 

چون قبلش خیلی پافشاری کردم مخالف بودن روی برگشت نبود،

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!