دوستان خیلی منتظرم که باردار باشم همین یه ماهم فرصت دارم که باردار بشم وگرنه ماه بعد باید برم برای یه جراحی و حداقل کم کم تا سال بعد نمیتونم اقدام کنم برای بارداری
اره من یه هاله سفید میبینم ولی توی همین نی نی سایت تاپیک دیدم که هاله سفید داشتن وباردار بودن ولی با ...
واقعا نمیدونم چی درسته اینم من به خاطر کیست قرص جلوگیری میخوردم بعد بواسیرم عود کرد رفتم دکتر آمپول چرک خشک کن داد میگن اثرقرص جلوگیری رو خنثی میکنه به خاطر همین منتظرم وگرنه واقعا من تصمیمم عمل بود و تا چهار پنج سال آیندم واقعا بچه نمیخواستم میگم اگه خدا خواسته و یهو این ماه اینطوری شد خیره وگرنه تا ماه پیش صد در صد جلوگیری سخت داشتیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین با این وضعیت حامله بشی به راحتی وزنت بالاتر از 90 کیلو میشه و مشکلت هم خیلی حاد میشه انش ...
در حقیقت من تا پنج سال آینده قصد بارداری ندارم چون دوتا بچه دارم و جلوگیری سخت داشتیم اما به خاطر دکتر و قرصی که خوردم فقط همین یه ماهه من وسط ماه اینده نوبت جراحیمه
تو بارداری من فقط لاغر میشم این اضافه وزنمم به خاطر تیروئید و هموروئید بود که باهم گرفتم