2777
2789
عنوان

عکس+لطفا بیایید ببینید این بیبی چک حاله داره یا من توهم زدم ؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 78 پست
اره من یه هاله سفید میبینم ولی توی همین نی نی سایت تاپیک دیدم که هاله سفید داشتن وباردار بودن ولی با ...

واقعا نمیدونم چی درسته اینم من به خاطر کیست قرص جلوگیری میخوردم بعد بواسیرم عود کرد رفتم دکتر آمپول چرک خشک کن داد میگن اثرقرص جلوگیری رو خنثی میکنه به خاطر همین منتظرم وگرنه واقعا من تصمیمم عمل بود و تا چهار پنج سال آیندم واقعا بچه نمیخواستم میگم اگه خدا خواسته و یهو این ماه اینطوری شد خیره وگرنه تا ماه پیش صد در صد جلوگیری سخت داشتیم

💛قد ۱۶۸ وزن اولیه ۹۴ وزن فعلی ۷۹وزن هدف ۶۵ 💛
۷۹ من به خاطر جراحیم توی رژیم هم هستم باید وزنمو کم کنم همه چی قاطی پاتی شده

ببین با این وضعیت حامله بشی به راحتی وزنت بالاتر از 90 کیلو میشه و مشکلت هم خیلی حاد میشه 

انشالله هرچی خیره پیش بیاد

ولی اگه حامله نبودی فعلا فکرشو از سرت به در کن تا یه مدت که مشکلاتتو حل کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین با این وضعیت حامله بشی به راحتی وزنت بالاتر از 90 کیلو میشه و مشکلت هم خیلی حاد میشه  انش ...

در حقیقت من تا پنج سال آینده قصد بارداری ندارم چون دوتا بچه دارم و جلوگیری سخت داشتیم اما به خاطر دکتر و قرصی که خوردم  فقط همین یه ماهه من وسط ماه اینده نوبت جراحیمه 

تو بارداری من فقط لاغر میشم این اضافه وزنمم به خاطر تیروئید و هموروئید بود که باهم گرفتم

💛قد ۱۶۸ وزن اولیه ۹۴ وزن فعلی ۷۹وزن هدف ۶۵ 💛