دوستان خیلی منتظرم که باردار باشم همین یه ماهم فرصت دارم که باردار بشم وگرنه ماه بعد باید برم برای یه جراحی و حداقل کم کم تا سال بعد نمیتونم اقدام کنم برای بارداری
واقعااااا شما هم حاله رو دیدید ❤❤❤❤ دوشنبه دوباره تکرار میکنم ببینم پر رنگ تر میشه یا نه
اره من یه هاله سفید میبینم ولی توی همین نی نی سایت تاپیک دیدم که هاله سفید داشتن وباردار بودن ولی بازم تکرار کن دوروز دیگه انشالله که هستی ولی اگه هم نبودی اشکالی نداره برو به سلامتی عملتو انجام بده بعد باردار میشی با خیال راحت
تو خودت صلاح خودتو بهتر میدونی ولی باید بتونی بارداری رو هم تاب بیاری یا نه؟
عاره به خاطر همین واقعا نمیدونم چی درسته اینم من به خاطر کیست قرص جلوگیری میخوردم بعد بواسیرم عود کرد رفتم دکتر آمپول چرک خشک کن داد میگن اثرقرص جلوگیری رو خنثی میکنه به خاطر همین منتظرم وگرنه واقعا من تصمیمم عمل بود و تا چهار پنج سال آیندم واقعا بچه نمیخواستم میگم اگه خدا خواسته و یهو این ماه اینطوری شد خیره وگرنه تا ماه پیش صد در صد جلوگیری سخت داشتیم
عاره به خاطر همین واقعا نمیدونم چی درسته اینم من به خاطر کیست قرص جلوگیری میخوردم بعد بواسیرم عود کرد رفتم دکتر آمپول چرک خشک کن داد میگن اثرقرص جلوگیری رو خنثی میکنه به خاطر همین منتظرم وگرنه واقعا من تصمیمم عمل بود و تا چهار پنج سال آیندم واقعا بچه نمیخواستم میگم اگه خدا خواسته و یهو این ماه اینطوری شد خیره وگرنه تا ماه پیش صد در صد جلوگیری سخت داشتیم