2777
2789
عنوان

عکس+لطفا بیایید ببینید این بیبی چک حاله داره یا من توهم زدم ؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 78 پست
خدا کنه پر رنگ بشه 🥰

عاره واقعا من الان چندین ساله دارم درد شدید میکشم تازه تصمیم به جراحی گرفتم میخوام دیگه بعد جراحی باردار نشم که خدایی نکرده برنگرده دیگه

💛قد ۱۶۸ وزن اولیه ۹۴ وزن فعلی ۷۹وزن هدف ۶۵ 💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاره واقعا من الان چندین ساله دارم درد شدید میکشم تازه تصمیم به جراحی گرفتم میخوام دیگه بعد جراحی با ...

توکل ب رخدا  الهی امین 

یدونه صلوات برام میفرستی؟🙏خدایا اگه میشه اینبار یه بارداری سالمی رونصیبم کن .الهی امین🫂🫂🙂
واقعااااا شما هم حاله رو دیدید ❤❤❤❤ دوشنبه دوباره تکرار میکنم ببینم پر رنگ تر میشه یا نه

اره من یه هاله سفید میبینم ولی توی همین نی نی سایت تاپیک دیدم که هاله سفید داشتن وباردار بودن ولی بازم تکرار کن دوروز دیگه انشالله که هستی ولی اگه هم نبودی اشکالی نداره برو به سلامتی عملتو انجام بده بعد باردار میشی با خیال راحت

بالاخره مامان میشم مگه نه خداجونم؟☺
پس بزا روز موعدت بشه بزن  دوخط پررنگ شد که مبارکه ولی اینجوری بود منفیه

انشالله دعا کن برام سخته تا اونموقع صبر کنم تاحالا چهار پنج تا بی بی چک زدم از هفته پیش 🤣🤣🤣

اره من یه هاله سفید میبینم ولی توی همین نی نی سایت تاپیک دیدم که هاله سفید داشتن وباردار بودن ولی با ...

نگرانم که برگرده چون حاملگی و زایمان باعث عود کردنش میشع میخوام بعد جراحی دیگه باردار نشم

عاخه بعد جراحی با بارداری دوباره امکان برگشتش هس میخوام یه بچه دیگه بیارم که دیگه نخوام باردار بشم و ...

تو خودت صلاح خودتو بهتر میدونی

ولی باید بتونی بارداری رو هم تاب بیاری یا نه؟

تو خودت صلاح خودتو بهتر میدونی ولی باید بتونی بارداری رو هم تاب بیاری یا نه؟

عاره به خاطر همین واقعا نمیدونم چی درسته اینم من به خاطر کیست قرص جلوگیری میخوردم بعد بواسیرم عود کرد رفتم دکتر آمپول چرک خشک کن داد میگن اثرقرص جلوگیری رو خنثی میکنه به خاطر همین منتظرم وگرنه واقعا من تصمیمم عمل بود و تا چهار پنج سال آیندم واقعا بچه نمیخواستم میگم اگه خدا خواسته و یهو این ماه اینطوری شد خیره وگرنه تا ماه پیش صد در صد جلوگیری سخت داشتیم

انشاءالله هر چی خیره 

عاره به خاطر همین واقعا نمیدونم چی درسته اینم من به خاطر کیست قرص جلوگیری میخوردم بعد بواسیرم عود کرد رفتم دکتر آمپول چرک خشک کن داد میگن اثرقرص جلوگیری رو خنثی میکنه به خاطر همین منتظرم وگرنه واقعا من تصمیمم عمل بود و تا چهار پنج سال آیندم واقعا بچه نمیخواستم میگم اگه خدا خواسته و یهو این ماه اینطوری شد خیره وگرنه تا ماه پیش صد در صد جلوگیری سخت داشتیم