2777
2789
عنوان

عروس همسایمون خیلی عجیبه!😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1471 بازدید | 75 پست

بالا خونه رو اجاره دادن راحت ول شدن مردم و آزار میدن دیگه

چقدر حسرت این متن و دارم .....آمده ام آمدم ای شاه پناهم بده.......لایق وصل تو که من نیستم.......اِذن به یک لحظه نگاهم بده......بی کسم ای، شاه پناهم بده.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم دخالت نمیکنم اهمیت نمیدم چون به خودش ربط داره زندگی خودشه 

اعو چ روشنفکر

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

حالا  دیدن بقیه هیچی با سن خودش یخ نکرد؟

نمیدونم بخدا بچم 1 سالشه ساعت 2 نصفه شب صدای تلویزیون تا آخر بلند جیغ میزنن میان داخل حیاط بلند داد میزنن عشقم عاشقتم ساعت 1 شب😐

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
من باشم دخالت نمیکنم اهمیت نمیدم چون به خودش ربط داره زندگی خودشه 

نه وقتی که زندگیش باعث آزار خیلیا بشه بچه 1 سالم مریض شده سرما خورده شب باید استراحت کنه مگه اینا میزارن

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
ولی داره همسایه رو اذیت می‌کنه 

به نظرم اذیت کننده نیست حداقل برای منی که سرم ط کار خودمه اهمیت نمیدم بقیه چیکار میکنن تا صبح بیدارم همچین همسایه ای اذیتم نمیکنه 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!