2777
2789
عنوان

عروس همسایمون خیلی عجیبه!😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1471 بازدید | 75 پست
من باشم دخالت نمیکنم اهمیت نمیدم چون به خودش ربط داره زندگی خودشه 

درسته زندگی خودشه اما بالاخره ادم نمیتونه باعث ازار بقیه بشه بعد بگه به شما چه زندگی خودمه. بالاخره باید مراعات کنن ساعت ۳ شب صدای تلویزیون واقعا عذاب اوره شاید یکی میخواد صبح زود بره سرکار خوابش نبره  ولی خب خیلیا فرهنگ ندارن و براشون مهم نیست متاسفانه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم سالم بدون شو رت میاد خم میشه بالکن میشوره؟؟؟.؟؟؟؟..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا بدون لباس زیر اومدن هیچ حداقل شبا سر و صدا نکنن شاید یکی مریض داشته باشه

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
اعو چ روشنفکر

ن من عاقلم حالا ط اسمم رو میزاری روشنفکر. باش

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
به نظرم اذیت کننده نیست حداقل برای منی که سرم ط کار خودمه اهمیت نمیدم بقیه چیکار میکنن تا صبح بیدارم ...

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

.... 
اینا تعطیلن🤦خونتوت ویلاییه؟چطور از روبرو صدای رابطشون میاد؟

آره ویلاییه متاسفانه اینقدر سر و صدا میکنن همسایه آخر کوچه هم شنید اومد گفت اینقدر سر و صدا نکنین

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
نه وقتی که زندگیش باعث آزار خیلیا بشه بچه 1 سالم مریض شده سرما خورده شب باید استراحت کنه مگه اینا می ...

خب واقعا داری اذیت میشی تذکر بده اگه گوش نداد شکایت اینا کن اوک میشه 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
درسته زندگی خودشه اما بالاخره ادم نمیتونه باعث ازار بقیه بشه بعد بگه به شما چه زندگی خودمه. بالاخره ...

عزیزم اینا که میگن برامون مهم نیست زندگیه خودشونه اگه جای این خانم باشند طرف رو جرررر میدن مگه اینکه خودشون همسایه ی مردم آزار باشند

یک خانم همسایه پدر بزرگم بود با ش و ر ت لامبادی و سوتین ، بعضی وقت ها هم بدون سوتین می اومد تو بالکن . پسر های دبیرستانی که تعطیل می شدند می ایستادند تماشا . بعد ما رفتیم تذکر دادیم . داخل خونه حریم هست نه جایی که تو کوچه معلوم هست . گفت به شما چه . گفتیم اگر این کار درست و قانونی بود اجازه می دادند دیوار های خونه رو شیشه ای درست کنند ، فحش داد و بی ادبی کرد . ما رفتیم پلیس گفتیم ما جرا رو و اینکه توهین های خیلی زشت کرده بود . با همسایه ها یک شکایت نامه تنظیم کردیم و همه اهل محل امضا کردند . پلیس از خودش و همسرش دعوت کرد و تذکر دادند و تعهد . و دیگر تمام !   

درسته زندگی خودشه اما بالاخره ادم نمیتونه باعث ازار بقیه بشه بعد بگه به شما چه زندگی خودمه. بالاخره ...

درسته راست میگی برای شرایط کسی مثل اسی سخته من گفتم واسه ادمی مثل من سخت نیست ولی باید تذکر بده اسی اگه اذیت میش دیگ 

به نظرم اذیت کننده نیست حداقل برای منی که سرم ط کار خودمه اهمیت نمیدم بقیه چیکار میکنن تا صبح بیدارم ...

عزیزم من باید 5 صبح برم مدرسه کارای اداری و انجام بدم به بچم برسم بچه مریضه باید شب استراحت کنه مگه مقصر ماییم که صبح زود باید بیدار شیم بریم سرکار