2777
2789
عنوان

عروس همسایمون خیلی عجیبه!😐

1471 بازدید | 75 پست

سلام خانما 6 ماه پیش همسایمون عروسش و بهم معرفی که عروسمه و وقتایی که پسرم میاد از سرکار یه هفته می‌مونن بهم سر میزنن و آشنا شدیم سلام علیک کردیم ولی خدا شاهده هر وقت یه هفته می‌مونن اونا خونه روبرویی ما هستن که بالکن داره و کلا همه میتونن ببینمش خلاصه هر وقت میاد اینقدر سر و صدا میکنن و رعایت نمیکنن که خواب نداریم مامانم بهشون گفت یکم ملاحظه کنید بچه کوچیک داریم صبا تا ساعت 3 صدای تلویزیونشون تا آخر روشن میکنن ببخشید ولی برای رابطه هم خیلی خیلیییییییی سر و صدا میکنن صداشون تا آخر کوچه میره این به من مربوط نیست ولی یکم رعایت کنن ظهرا که میشه مثل همین الان بچه ها میرن پارک نزدیک خونه و داخل کوچه بازی میکنن پسرای 16 و 15 ساله هم که امتحان دی ماه میدن از کوچه ی ما باید برن خونه چون سرویسشون اونجاست ببخشید ولی این خانم بدون شلوار و لباس زیر شلوار بود کامل پایینش لخ*ت داشت بالکن می‌شست زاویه دید معلومه حتی از پایین همه میدیدن میخندیدن حتی پسرا ولی این همسایمون عین خیالش نبود سر یک هفته خستمون میکنن از سروصداشون و رعایت نکردن

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

چطوری محترمانه بگم لطفا تا ساعت 3 شب تلویزیونشون تا آخر بلند نکنن خیلی سر و صدا دارن

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم دخالت نمیکنم اهمیت نمیدم چون به خودش ربط داره زندگی خودشه 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
چطوری محترمانه بگم لطفا تا ساعت 3 شب تلویزیونشون تا آخر بلند نکنن خیلی سر و صدا دارن

۳ شب و صدای تی وی به درک باو اون الودگی تصویری ک ایجاد کرده اون سمایی ک دیدی رو چجوری میخوااای از ذهنت پاک کنی😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.