2777
2789
عنوان

تست بارداری باوایتکس

376 بازدید | 32 پست

سلام دوستان اونایی ک بارداربودن باوایتکس تست کردن مثبت شده قدمتون میدم بخدا کمکم کنین خواهش میکنم من ۲۱ روز تاخیردارم تاحالا هم سابقه این قدر نداشتم دوهفته پیش آزمایش منفی بود ۶ روزپیش بی بی زدم شب صبح دیدم یه خط محو داره دوروزه دیگه تست بی بی زدم بعد یک ساعت یه خط افتاد یعنی معلوم هست خطش ازاون یکی پررنگتر فردا هم ازدکترم وقت گرفتم تافردا تحمل ندارم تست باوایتکس قبلا انجام می‌دادم درحدجوشیدن جواب میداد ولی امروز چندساعت دستشویی نرفتم مثانه پرشد باوایتکس تست کردم ب حدعجیبی کف کرد کامل ریخت بیرون یه عالمه از ظرف کفشم قشنگ موند رو اصلا نخوابید یعنی بدجور کف کرد بیش اندازه تافردا دیگ من تحمل ندارم کمکم کنین اونایی ک تست رو انجام دادن درست دراومده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من چندبارانجام دادم الکی بود .چرا ازمایش نمیدی دوباره

دوهفته پیش منفی بود همسرم میگه بزار یک ماه بشه بعد فردا دکتروقت گرفتم یعنی شماهم تست ک کردین بدجورکف کرد و ریخت بیرون و کفشم نخوابید؟

دوهفته پیش منفی بود همسرم میگه بزار یک ماه بشه بعد فردا دکتروقت گرفتم یعنی شماهم تست ک کردین بدجورکف ...

بله .اصلا میگن اون واکنش شیمیایی هست .ممکنه لقاحتون دیرترتشکیل شده توازمایش نشون نداده .فرداهم بری دکتر فکر کنم دوباره براتون ازمایش مینویسه

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من
بله .اصلا میگن اون واکنش شیمیایی هست .ممکنه لقاحتون دیرترتشکیل شده توازمایش نشون نداده .فرداهم بری د ...

بله مینویسه ممنون ازتون میگم ب این تست امیدوار باشم یعنی؟

اگربی بی چک زدین ومثبت بود امیدوارباشین .توکلتون به خداباشه .سوره مریم نذرکنین انشالله حاجتتونومیگیرین .من خودم بعد۸سال درکمال ناباروری باردارشدم

اگربی بی چک زدین ومثبت بود امیدوارباشین .توکلتون به خداباشه .سوره مریم نذرکنین انشالله حاجتتونومیگیر ...

گلم بی بی چکامه همون لحظه مثبت نشدن یکیشو شب زده بودم صبح دیدم یه خط محو داره یکیشم دوروزبعدش ظهرزده بودم اونم بعد یک ساعت هاله کمرنگ داشت مدیکور بودن یعنی درست بودن؟

گلم بی بی چکامه همون لحظه مثبت نشدن یکیشو شب زده بودم صبح دیدم یه خط محو داره یکیشم دوروزبعدش ظهرزده ...

بی بی چک معمولا میگن نیم ساعت تایک ساعت اینجورا اعتبار داره .چندوقته اقدامی