2777
2789
عنوان

تست بارداری باوایتکس

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 32 پست

عزیزم تست وایتکس الکیه اصلا بهش توجه نکن

بیبی چک هم تا ده دقیقه نرماله 

بنظرم آزمایش دقیقه جوابش عزیزم

فردا اول صبح بیبی چک بزن اگه زیر ۱۰ دقیقه خط افتاد درسته

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بله 

عزیزم بیبی چک نهایت تا ی ربع درسته بعدش خط تبخیر میفته

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ممنون گلم تواولی بایک بار اقدام باردارشدن ولی این دومی اذیتم کرده  شما باردارهستین؟

عزیز دلم بارداری وقتی بی بی میزنی اول ادرار داخلشه اون نوار خودشم یه مقدار صورتی رنگ میشه بعد چند سالت که کاملا خشک میشه رنگ نوار سفید میشه و تازه هاله پیدا میشه 

جواب بیبیت درسته 

منم این ماه منتظرم و اونقدر بی بی زدم و دنبال هاله گشتم خسته شدم چهار روز مونده به موعدم اما صبرم تموم شده 

برای منم دعا کن باردار باشم این ماه

💛قد ۱۶۸ وزن اولیه ۹۴ وزن فعلی ۷۹وزن هدف ۶۵ 💛
اخی حکمتی داره قطعا .بله من اولی رو باردارهستم .

هرچی خدابخواد اون بشه انشالله بسلامتی بغلت بگیری چندماهه بارداری؟میشه ازعلائمت بگی هفته های اول بارداری؟

بله مینویسه ممنون ازتون میگم ب این تست امیدوار باشم یعنی؟

عزیزم من یادمه سر پسرم بی بی چک زدم بعداز یه هفته اقدام مثبت شد ولی خیلی کمرنگ آزمایش دادم منفی بود ولی یه ماه بعدش بی بی زدم مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد

خدایا امیدم فقط به خودته....... 
عزیز دلم بارداری وقتی بی بی میزنی اول ادرار داخلشه اون نوار خودشم یه مقدار صورتی رنگ میشه بعد چند سا ...

واقعا؟؟؟خداکنه درست باشه توکل بخدا انشالله شماهم باردارهستین علائم دارین؟من ۲۱ روز تاخیردارم 

عزیزم من یادمه سر پسرم بی بی چک زدم بعداز یه هفته اقدام مثبت شد ولی خیلی کمرنگ آزمایش دادم منفی بود ...

خیلی امیدواریم ممنون ازتون فردا میرم دکتر آزمایش بنویسه توکل بخدا

یعنی بعد یک ساعت ک افتاد خط تبخیر بوده؟

بله عزیزم من بیبی چک که میزدم همه بعد ۴۰ دقیقه هاله مینداخت

خیلی امیدواریم ممنون ازتون فردا میرم دکتر آزمایش بنویسه توکل بخدا

فردا اول صبح بیبی چک بزن اگه زیر ده دقیقه خط افتاد بارداری وگرنه نیستی

هرچی خدابخواد اون بشه انشالله بسلامتی بغلت بگیری چندماهه بارداری؟میشه ازعلائمت بگی هفته های اول بارد ...

من الان سه ماهمه .والا من فقط یکم قبل از دادن ازمایشم علائمی پریودی داشتم زیردلم دردمیکرد وکمرم وسینه هاخیلی دردناک شده .بعداون غده شیری که توسینه هست حسابی بزرگ وحجیم شده ازاولم قبل اینکه ازمایشم مثبت بشه سینه هام همینجوری شده بود.بعدام که متوجه بارداری شدم ویار اینااصلا ندارم فقط بویاییم خیلی قوی شده

دخترگلم تو تمام زندگیمی نور زندگیم نورای من
من الان سه ماهمه .والا من فقط یکم قبل از دادن ازمایشم علائمی پریودی داشتم زیردلم دردمیکرد وکمرم وسین ...

من کمردرد و سینه درد دارم ولی الان کم شده گاها سینه هام درد میکنن ۱ هفته ازتاریخ ک داشتم بدجور درد پریودی داشتم فک میکردم بس پریود اومد ولی خبری نشد الانم گاها درد پری میاد و میره کاش ماله منم علائم بارداری باشه