2777
2789
عنوان

حتی بهشت و جهنم رو میشه با پول خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 74 پست
چه جوریه که نماز روزه میگیری ولی مذهبی مذهبی هم نیستی؟🤔🤔

یعنی مانتو کوتاه میپوشم موهام یکم زده بیرون دستام هم یکم مشخصه دیگه هم بگم😃

از سال ۹۷ عضوم کاربری قبلم ترکید 🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته کارگرا نمیتونن روزه بگیرن؟

کارگر ساختمون که بنایی میکنه زیر افتاب سوزنده میتونه بگیره؟ یا شغل هایی که با خاک سرو کار دارن اگر حتی ماسکم بزنن گردو خاک میره تو حلقشون و روزه باطله

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

واقعا فکر میکنی طرف پولدار باشه هیچی نماز نخونه روزه هم نگیره بعد براش نماز و روزه رو بخرن خدا میگه عزیزم بیا برو بهشت؟ جوری بلا پشت دست میزنن دهنش تا بره وسط جهنم 😶😂 واینکه پپولی ک در این باره هم میره باید حلال باشه 

خسته ام همین!
کارگر بدبخت نیاز نیست روزه بگیره چون نداره ک بخوره

تازه به فرضم که داشت.یه لقمه نون پنیر.کی توتابستون دااااغ.زیرافتاب.میره جلوخورشیدتوساختمون اجرپرت کنه بالاورنگ کنه و…خوب این میمیره 

مابخشیدیم که دیگه پیش خداهم باشماملاقات نداشته باشیم..😏😏
مثلا همین خوزستانمون تو اوج گرما ماه رمضون کدوم کارگری میتونه بگیره 🤔ادم زیر کولر و اب بخوره بزور ط ...

من خودم خوزستانی ام و میبنم خیلی ها کارگرن ولی

روزه میگیرن نمونه اش پسر دایی هام 

اونیکه دنبال بهانه تو سرما هم روزه نمیگیره

بعدشم خیلی ها هستن زیر کولرن روزه نمیگیرن

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

سلام عزیزم، ملاک توان روزه گرفتن خود شخصه، خود شخص تشخیص بده نمیتونه بگیره نه تنها نباید بگیره بلکه ...

عزیزم روزه یه مثال بود.وگرنه فقط مسئله روزه نیس😒😒

مابخشیدیم که دیگه پیش خداهم باشماملاقات نداشته باشیم..😏😏
منم قانع کنید که چرا باید غسل کنیم وقتی دوش میگیریم دیگه و چرا با لاک نمیشه نماز خوند یه چیزایی میگ ...

ببین اینا هیچ وقت نمیان چیزی بگن شاخت خودش از بین بره

شاختو میشکنن   راهشون اینه

کارگر ساختمون که بنایی میکنه زیر افتاب سوزنده میتونه بگیره؟ یا شغل هایی که با خاک سرو کار دارن اگر ح ...

من دیدم تو سخترین شرایط هم روزه میگیرن

همه مثل هم نیستن

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

من خودم خوزستانی ام و میبنم خیلی ها کارگرن ولی روزه میگیرن نمونه اش پسر دایی هام  اونیکه دنبا ...

هرکس قدرت بدنیش و میسنجه گلم من همسرم اصلا تو فاز نماز و روزه نیس منم کاری بهش ندارم چه سرما چه گرما اعتقادش اینه ولی یکی مثل برادرم حتما باید بگیره حتی اگه حالش بد باشه

از سال ۹۷ عضوم کاربری قبلم ترکید 🎭
سلام عزیزم، ملاک توان روزه گرفتن خود شخصه، خود شخص تشخیص بده نمیتونه بگیره نه تنها نباید بگیره بلکه ...

این جواب خوبی بود ممنونم عزیزم

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫