2777
2789
عنوان

حتی بهشت و جهنم رو میشه با پول خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 74 پست

خب باید بگم که خدا عادله اما هیچ وقت با عدالتش باما رفتار نکرده اون همیشه  با رحمتش باما رفتار کرده اگه بنا به عدالت بود الان هممون سنگ شده بودیم 

به قول یه نفر فکرکنم عقل تنها چیزیه که عادلانه تقسیم شده چون هیچ کس نمیگه مال من کمه 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با پول همه چی میتونی داشته باشی 

حتی سلامتی ، چون بهترین چیزا رو میخری

حتی ثواب ، میتونی راحت به کسایی که نیاز دارن کمک کنی 

حتی خیلی چیزای دیگه که حالا یادم نیس 

اینو یکبار یه جا خوندم بنظرم خیلی حق بود

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
کی گفته کارگرا نمیتونن روزه بگیرن؟

مثلا همین خوزستانمون تو اوج گرما ماه رمضون کدوم کارگری میتونه بگیره 🤔ادم زیر کولر و اب بخوره بزور طاقت میاره

از سال ۹۷ عضوم کاربری قبلم ترکید 🎭
فکر میکنی وارث پول میده برا نماز روزه؟؟؟

بله گلم معلومه که میدن اطراف خودم دیدم

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

سلام عزیزم، ملاک توان روزه گرفتن خود شخصه، خود شخص تشخیص بده نمیتونه بگیره نه تنها نباید بگیره بلکه اگر ضرر براش داشته باشه روزه براش حرامه

کسی که الکی روزه نگیره هرچند براش بعد مرگش بگیرن اما باز مثل روزه خودش نمیشه، ازش سوال میشه که چرا خودت توان داشتی و نگرفتی و دیگران رو به زحمت انداختی 

من خیلی اطلاعاتم بالا نیس اما اینقدرو میدونم 

ک کسی ک میمیره هر کار خیری ک ب نیت اون شخص انجام بدی برای اون حس خوب حال خوب بوجود میاد خیلیا غذا میپزن خیلیا نماز میخونن یا قران میخونن 

مطمئنن کسی ک نماز و روزش خودش خونده این دنیا با کسی ک نخونده فرق داره 

ما در عالم ذر ، دنیای قبل از امدنمون ب این دنیا قدرت انتخاب داشتیم .خودمون قیافمونو انتخاب کردیم ، خودمون زندگیمونو همسرمونو فرزاندانمونو انتخاب کردیم خودمون سختی و چالشهای مختلفمون رو انتخاب کردیم .اونجا نمیدونستیم چقدر سخته اما الان نفسمون رو بریده .این امتحانا رو میگذرونیم ک طراحش خودمون بودیم این سختی هارو تموم میکنیم تا شاگرد ممتاز خداوند باشیم پس بهانه نگیرید غر نزنید تا راه ب پایان برسه و زیباتر هم اینه ک قضاوت و صحیح کردن این امتحان هم ب دوش خودمونه و این است خداوند عادل🌺 اما اون کسایی ک خودکشی میکنن اونها تو این بازی گیم اور میشن و جایگاه بدی براشون پیش خدا پس از فرصتاتون نهایت استفاده بکنین