2777
2789
عنوان

حتی بهشت و جهنم رو میشه با پول خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 74 پست

بر اساس قانون جذب که نمی‌دونم قبول داری یا نه به هر ی کلمه ای که حرف میزنی معلوم میشه آدم با افکار مثبت هستی 

حتی اگه اعتقاد هم نداشته باشی کلمه های منفی جذب میشن این قدرت ذهن اع 

🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه نمیگن نذروصدقه وکمک یتیم وفقیرو…ثوابه.خب پولدارانمازوروزشونونمیگیرن عوضش کمک میکنن وپول میدن..او ...

عزیزم روایت هست تا نماز نخونی هیچ عمل نیکی به بالا نمیره،حالا طرف کمک یتیم کرده و کار خوب زیاد کرده ،خود خدا تو همین دنیا واسش جبران میکنه تا اون دنیا  از خدا طلبکار نباشه  

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم ک نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم به خواسته هاش نمیرسه😊اصولا من به هیچ خواسته ای نمیرسم مگر خلافش ثابت بشه، دنیا یه عشق به من بدهکاره
آدم نمیدونه چی بگه بهتون

جواب بده.چرابهت برمیخوره.تومیتونی ضامن فامیلت بشی پیش خداکه روزه هاشونونخوردن واگه خوردن گردن توعه؟؟؟!!که انقدمطمعن حرف میزنی؟؟؟

مابخشیدیم که دیگه پیش خداهم باشماملاقات نداشته باشیم..😏😏
جواب بده.چرابهت برمیخوره.تومیتونی ضامن فامیلت بشی پیش خداکه روزه هاشونونخوردن واگه خوردن گردن توعه؟؟ ...

میترسم دعوی خدایی هم کنی

تو الان رو چه یقینی میگی اونا روزه شون میخورن

کسی که بخواد بخورش چرا بگیره 😐😐😐😐

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

منم قانع کنید که چرا باید غسل کنیم وقتی دوش میگیریم دیگه و چرا با لاک نمیشه نماز خوند یه چیزایی میگ ...

من الان دقیقش رو نمی دونم ولی اگه سرج کنی دلیل  علمیش رو می فهمی

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم ک نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم به خواسته هاش نمیرسه😊اصولا من به هیچ خواسته ای نمیرسم مگر خلافش ثابت بشه، دنیا یه عشق به من بدهکاره
میترسم دعوی خدایی هم کنی تو الان رو چه یقینی میگی اونا روزه شون میخورن کسی که بخواد بخورش چرا بگیر ...

من نمیگم میخورن یانه،تووقتی به اطمینان میگی اوناروزه میگیرن،منم گفتم برادرشوهرمنم کارگرساختمونه ومیگه روزه میگیرم.ولی نمیگیره.لازم نیس شماجبهه بگیری.الان همه چی تظاهرشده،تظاهریه مسلمونی.تظاهربه نمازخونی.تظاهربه خوب بودن

چه چیزای عجیبی😳

واقعا میشه ولی باید وضو گرفته باشی ! 

و اینکه اینا دستورات خداست تو قران اومده ربطی ب افرادم نداره 

من اصلا خیلی مذهبی نیستم ولی با جون و دلم دین اسلام رو قبول دارم کامل ترین دینه ...

خدا من و تو رو به وجود اورده ازمون توقعاتی داره کاش بدون اینکه به این وری ها و اون وری ها نگاه کنیم به فطرتمون نگاه کنیم که خدا رو میخواد خدا هم ک به ما دستوراتی داده کاش هممون به خودمون بیایم

خسته ام همین!
من نمیگم میخورن یانه،تووقتی به اطمینان میگی اوناروزه میگیرن،منم گفتم برادرشوهرمنم کارگرساختمونه ومیگ ...

خودشونوپشت ایناقایم کردن.ایناروسپرکردن برای خیلی ازکاراشون..اینکاراالان شده مزیت ویه پل که تورومیرسونه اون بالابالاها..

من نمیگم میخورن یانه،تووقتی به اطمینان میگی اوناروزه میگیرن،منم گفتم برادرشوهرمنم کارگرساختمونه ومیگ ...

ای حالا حرفت وبرعکس میکنی

من جنس خودم و خوب میشناسم

چون برادر شوهرت روزه شو میخوره

به خودت اجازه میدی میگی بقیه هم اینطورن

نخیرم اینطور نیست آدم خوب زیاد پیدا میشه

طرز فکرت غلطه که خیال میکنی همه متظاهرن

اگه نظرتون درست بیان کنید بهتره

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

یه روایت دیدم که یه پیرمرد بعد از مرگش یه نخلستون واسه پسراش به ارث گذاشت از اونجا که پسرا تمکن مالی ...

عالی بود ممنون عزیزم

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

1. کاهش احتقان خون در پوست و دستگاه تناسلی و دفع خون های جمع شده در این قسمت ها به سایر قسمت های بدن به ویژه مغز و قلب
  2. احساس نشاط در بدن و ورزیده شدن آن از طریق تحریک پایانه های عصبی موجود در پوست
  3. از بین بردن سلول های مرده، مواد چربی زائد، گرد و غبار و سایر آلودگی ها از پوست
  4. تامین سلامتی پوست و کمک به عملکرد بهتر پوست در انجام وظایف متعدد که مهمترین آنها، انتقال احساسات و تنظیم دمای بدن و حفظ سلامتی بدن است
  5. ایجاد نشاط قلب و حسن جریان خون در بدن و ورزش عضلات ارادی بدن :زیرا انجام غسل مانند یک فعالیت کامل و بسیار نرم عضلانی عمل می کند
بابا اینا الکیه  با عقلمون بسنجیم از کجا معلوم خدا بخاطر نماز مواخذه میکنه که اصلا خریدنی هم ...

گلم نماز از واجباته و مطمئنن سوال میشه

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫