عزیزم روایت هست تا نماز نخونی هیچ عمل نیکی به بالا نمیره،حالا طرف کمک یتیم کرده و کار خوب زیاد کرده ،خود خدا تو همین دنیا واسش جبران میکنه تا اون دنیا از خدا طلبکار نباشه
همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم ک نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم به خواسته هاش نمیرسه😊اصولا من به هیچ خواسته ای نمیرسم مگر خلافش ثابت بشه، دنیا یه عشق به من بدهکاره
منم قانع کنید که چرا باید غسل کنیم وقتی دوش میگیریم دیگه و چرا با لاک نمیشه نماز خوند یه چیزایی میگ ...
من الان دقیقش رو نمی دونم ولی اگه سرج کنی دلیل علمیش رو می فهمی
همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم ک نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم به خواسته هاش نمیرسه😊اصولا من به هیچ خواسته ای نمیرسم مگر خلافش ثابت بشه، دنیا یه عشق به من بدهکاره
و اینکه اینا دستورات خداست تو قران اومده ربطی ب افرادم نداره
من اصلا خیلی مذهبی نیستم ولی با جون و دلم دین اسلام رو قبول دارم کامل ترین دینه ...
خدا من و تو رو به وجود اورده ازمون توقعاتی داره کاش بدون اینکه به این وری ها و اون وری ها نگاه کنیم به فطرتمون نگاه کنیم که خدا رو میخواد خدا هم ک به ما دستوراتی داده کاش هممون به خودمون بیایم
کاهش احتقان خون در پوست و دستگاه تناسلی و دفع خون های جمع شده در این قسمت ها به سایر قسمت های بدن به ویژه مغز و قلب
احساس نشاط در بدن و ورزیده شدن آن از طریق تحریک پایانه های عصبی موجود در پوست
از بین بردن سلول های مرده، مواد چربی زائد، گرد و غبار و سایر آلودگی ها از پوست
تامین سلامتی پوست و کمک به عملکرد بهتر پوست در انجام وظایف متعدد که مهمترین آنها، انتقال احساسات و تنظیم دمای بدن و حفظ سلامتی بدن است
ایجاد نشاط قلب و حسن جریان خون در بدن و ورزش عضلات ارادی بدن :زیرا انجام غسل مانند یک فعالیت کامل و بسیار نرم عضلانی عمل می کند