2777
2789
عنوان

کیا بچه دوساله دارن

214 بازدید | 11 پست

پسرم چند روز دیگ دوسالش میشه 

ممنون میشم از توانایی هاشون بگین چقد حرف میزنن درکشون چطوره

اسم خودشونو میگن؟

بپرسین اسمت چیه چی میگن 

و درکل حرف زدنشون چطوره

بله . اسمش میگه. مثلا آب بده یا جمله های دو کلمه ای هم تازه میگه.برو بهداشت یه برگه بهتون میده ..توش در مورد تواناییهای دو سال ها سوال و جواب کرده

ریپلای نکند کسی مرا . بجز اسی جانم  و شمایی که خودم ریپلایت کردم.   زیراحوصله بحث ندارم . اصلا اعلاناتمم چک نمیکنم . فینیش .  
بله . اسمش میگه. مثلا آب بده یا جمله های دو کلمه ای هم تازه میگه.برو بهداشت یه برگه بهتون میده ..توش ...

پسرمن هنوز اسمشو نمیگ میگم کیه توعکس ب خودش میگ نی نی

از کی پسرتون اسمشومیگ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم یکسال و ده یا یازده ماهه بود میگفت.

خودتان یا باباش کی زبون باز کردین؟.

شاید ارثی باشه.زیاد فعلا نگران نشین.بچه ها یهو شروع میکنن.خیلی باهاش حرف بزن . اسمش سخت نیست براش؟ ازون اسمای عجیب غریب؟

ریپلای نکند کسی مرا . بجز اسی جانم  و شمایی که خودم ریپلایت کردم.   زیراحوصله بحث ندارم . اصلا اعلاناتمم چک نمیکنم . فینیش .  
پسرمن هنوز اسمشو نمیگ میگم کیه توعکس ب خودش میگ نی نی از کی پسرتون اسمشومیگ

خوبه دیگه میگه نی نی

دختر من نیست نی نی رو خیلی بد میگه هنوز😆