2777
2789
عنوان

خونم سوراخه…

| مشاهده متن کامل بحث + 2604 بازدید | 117 پست
چقد ترسنااااااک😐😐😐  ینی از کجا میبینه قضیه چیههه  اگ مطمعنی برو در خونشون  کلا موض ...

نميدونم واقعا روم نميشه برم چي بگم 🥲🥲🥲🥲خيلي بد ميشه بايد مطمعن بشم يه چيزي پيدا كنم بعد برم بگم

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
نه عزیزم انشاالله که خیره  و دیگه چیزی نشنوی ولی باور کن بیشتر چسبیده ام به شوهرم😂😂

عزيزممم من خونم سرده چسبيدم به شوهرم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐خدای من..  وقتی اینو گفتی صدایی نیومد؟

نه اصلا حس ميكردم دارن فقط يواشكي نگاه ميكنن بعدش ديگه اون حس نداشتم 

راستی میتونی صدا رو ضبط کنی به شوهرت نشون بدی تا باور کنه ولس انشاالله خیر باشه

اخه ميدوني مشكل چيه هميشه صدا نمياد ميگم هفت هشت ماهه شايد ٦بار اينجوري اتفاق افتاده 

چقد بیشعورن اک واقعا نگا کننن😕

واقعا بعضی وقتا فکر میکنم تو خونه خودم نمیتونم امنیت داشته باشم میرم حموم همونجا لباسم میپوشم حس معذب بودن میکنم 

گلم تو نظرات گفتم هميشه نيست از هفت ماه شايد  ٦بار اتفاق افتاده همسايه بالاييمون يه ز ...

قشنگ نگاه کردی خونتو همه جاشو ؟ 

شایدم واقعا اینطوری ک میگی باشه 

اما در کل ترس ب دلت نیار قرآن زیاد بخون تاثیر داره تو روحیت

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
قشنگ نگاه کردی خونتو همه جاشو ؟  شایدم واقعا اینطوری ک میگی باشه  اما در کل ترس ب دلت نی ...

اره دیدم ولی چیز ماورایی نیست مطمعنم 

یعنی فکرم همش اونجاس یعنی لخت تو خونه میچرخیدم من دیدن🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂 میخاستن فضولی نکنن پروها.. واقعانم ادم توخونش احساس امنیت نکنه کجا کنه..  ایشالا مشکلت حل بشع عزیزم