2777
2789
عنوان

نمیتونم نماز بخونم اصلا

131 بازدید | 18 پست

دلم می‌ره پام نه 

پام می‌ره دلم نه 

اصلا یه وضعیه 

راهکار بگین؟ 

بچها بخدا قصد حاشیه و این چیزا ندارم .

اونایی که این فکر رو میکنن بزن بیرون از تاپیک...

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول وقت بخون

اره ولی نمیتونم 

اذان که میدن گوشام رو میگیرم

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

من حتی دلمم نره پام میره خودش😅پامم نره دلم میره

آفرین 

ولی من نمی‌دونم چه مرگم شده

بگو استغفرالله و برو وضو بگیر نماز بخون از ته دل با خدا حرف بزن بگو من امدم پناهم باش بعد نماز قران بخون تسبیحات حضرت فاطمه الزهرا بخون مناجاتش کن 

سلام دوستان یه راهکار واسه چاقی بم بدین همه کارها رو کردم چاق نشدم یه راه حلی بدین که تو یه ماه ۴ کیلو چاق بشم

ارتباط برقرار کن با امام زمان همین حرفارو به امام زمان بزن ازش کمک بخواه دعای معراج بخون از خود خدا بخواه بطلبت نماز خوندن این نیست که ما میریم سمت خدا اول خدا اجازه میده که ما باهاش حرف بزنیم بشین یه دل سیر حرف بزن و استغفار کن خدا شک نکن کمکت میکنه همین که حس خوندن نماز داری و به فکرشی یعنی خدا نگاهت کرده 

اولین تاپیکی که اینجا زدم گفتم نمیتونم نماز بخونم و عذاب وجدان دارمو اینا ولی الان اصن نمیتونم نماز نخونم وقتی نماز میخونم حالم خوب میشه وقتاییم که پریودم منتظرم تموم شده که زودتر شروع کنم نمازو😁اولش سخته باید سعی کنی هر ۵ نوبتو سر وقت بخونی حتی گوشیتو کوک کنی تا گوشیت زنگ خورد سریع بری وضو بگیری بخونی با خدا دردودل کن باهاش صمیمانه و از ته دل بخا که کمکت کنه تو این راه کم کم راه میوفتی

سلام 

طبیعیه که هوای نفست و شیطان بیرونی اجازه اینکارو نمیده 

تو فکر کن یکی محکم تو بغل گرفته باشت به چه سختی باید بیای بیرون ..

دقیقا مثل همین میمونه و تو باید چندتا نکته رو رعایت کنی گلم

تو موبایل نرم افزار یا کانالی که تو رو از نماز و خدا دور میکنه حذف کن

من خودم یک چیزی که باعث میشد نمازمو بخونم چون همیشه آخر وقت میوفتاد سعی میکردم برم جماعت مسجد محله بخونم

رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬

مهم این نیست که دلت بره یا نره یا پات بره یا ن نماز فرضه باید بخونی وظیفه هر انسانی هست وقتایی که دلت میخواد این ینی خدارو میخواد وقتایی که دلت نمی‌خواد آزمایش خداست میخواد ببینه وقتی لذتی از نماز نبری بازم حاضری سجده ام کنی یا نه