2777
2789
عنوان

خونم سوراخه…

| مشاهده متن کامل بحث + 2604 بازدید | 117 پست
نميدونم مثلا كجا كار ميزارن؟

میگم نکنه دوربین گذاشتن خونت رو خوب بگرد

والا از این موجود 2پا هرکاری بر میاد. 

دیوارهاتونم قشنگ چک کن من از این اتفاقی که برای تو افتاده 2مورد شنیدم یکیش واقعا دیوار سوراخ بوده یه مرده کثافت زنه رو دید میزده یکیم دوربین گذاشته بوده خونه طرف. 

ببخش دیشب  اول تاپیکت رو که خوندم فکر کردم اسکیزوفرنی گرفتی خدا رو شکر خودت سلامتی و الان فقط ب ...

عزيزم من كه خيلي مطمعن به شما و همه دوستان گفتم كه اين صدا براي انسان 

نه جن پري نه خودم مشكل رواني افسردگي دارم نه چيز ديگه 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم نکنه دوربین گذاشتن خونت رو خوب بگرد والا از این موجود 2پا هرکاری بر میاد.  دیوارهاتونم ق ...

من بيشتر حس ميكنم ديوارمون از يه جا سوراخي چيزي داره و نگاه ميكنن چون يبارم يه نور آبي مثل فلش يا ليز تو اتاق خوابم افتاد خونه هم كاملاااا تاريك بود من كه بلند شدم با تعجب نگاه كردم نور سريع رفت 

مطمعن بودم از بيرون نبود چون نور كاملا واضح بود 

من بيشتر حس ميكنم ديوارمون از يه جا سوراخي چيزي داره و نگاه ميكنن چون يبارم يه نور آبي مثل فلش يا&nb ...

میری بیرون طلا یا مدرک خونه باقی نزار با خودت ببر یکی کشیکتون رو میده آخه بی دلیل که نمیشه شاید مرض داشته باشه اما اون جایی که نور ازش اومد رو برو‌حسابی بگرد 

میری بیرون طلا یا مدرک خونه باقی نزار با خودت ببر یکی کشیکتون رو میده آخه بی دلیل که نمیشه شاید مرض ...

اره خيلي هواسم هست 

نميدونم واقعا خيلي گشتم كلافه شدم 

من فکرم سمت جن و اینا نرفت راستش. ببین همون موقعی که میگی طرف میگفته فکر کنم خوابیده تا شما بلند شدی ساکت شده. برو مقابل همونجایی که بودی رو خوب نگاه کن چون حتما یجایی بوده که به شما دید داشته. اگر سوراخی چیزی پیدا نکردی شب برقو خاموش کن با دوربین گوشیت قشنگ همه جارو بگرد اگر دوربین باشه از طریق دوربین گوشی نشون داده میشه یه چراغ قرمز(که همون دوربینه). 

و اینکه یبار که چیزی میگن سعی کن صداشونو ضبط کنی که به شوهرت نشون بدی. اگر توهم باشه عملا چیزی جز سکوت تو اون فایل ضبط شده نیست اگرم دیدی واقعیه بگرد دنبال سوراخی دوربینی چیزی دیگه..

من فکرم سمت جن و اینا نرفت راستش. ببین همون موقعی که میگی طرف میگفته فکر کنم خوابیده تا شما بلند شدی ...

دقيقا اخه ميدوني چيزاي ماورايي اگه باشه خوب هميشه هست هرروز هرشب بايد بچشمم بياد و يه چيزي اطرافم حس كنم كه هست ولي من اصلااا همچين حسي ندارم و اينكه در مدت هشت ماه شايد ٦بار اين اتفاق افتاده 

دقيقا اون روز پنج شنبه شب بود حدود ساعت نزديك ٤صبح ميشد ديدم صداي اقايي اومد كه يواش حرف ميزد و اينكه خيلييي صدا نزديك بود شايد فقط ٣قدم باهام فاصله داشت انقدر صداش نزديك بود اصلا توهم اينا نبود صدا كاملاااا واضح بود 

ای وای مواظب باش 😰 مریضه طرف

من اصلا نميتونستم اومدم تاپيك زدم برام عجيب بود يعني دودل بودم بگم يا نه 

فكرش نميكردم بچه ها بگن جن و فلان ايناست 

انقدر مطمعن بودم حرفم باور كنن يا شايد براي خودشون اطرافيانشون اين اتفاق افتاده باشه 

ولي يسريا از اون شب من بدجور ترسوندن 😅😅😅

چه وحشتناک  بعید نیست  حتمن پیداش کن  طرف روانیه یه بلا ملا سرت نیاره  پیدا ...

🤣🤣🤣يجارى پيدا كردم دستم نميرسه برم نگاه كنم داخلشو. انگار از اونجا يه كوچولو ديد داره