2777
2789
عنوان

خونم سوراخه…

| مشاهده متن کامل بحث + 2604 بازدید | 117 پست

یاااا قراااان نمیدونم بنویسم چییی برای توصیف ترس ولی فقط میتونم ی چیز بتویسم و دیگ‌مودبانه اش ب ذهنم نمیااااد ریییییدممممممم

کاربر قدیمیم 💐 توی موارد اشپزی و کیک پزی هر سوالی باااشه در خدمتم😍
بختک هم روت میوفته ؟ یا چیزی به چشم دیدی ؟

نه بابااااا همه تاپيك بخون 🤣🤣🤣🤣اصلا بحث چيزاي ماورايي و ترسناك نيست

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی سوال اژ کجا مطمعنی نگا میکنن داخل خونت

اخه يسري يه دختره نگاه ميكرد كه يواشكي انگار با مادرش حرف ميزد راجب خونم بعد مادرش بش گفت هيسسسس بعد من فكر كردم از ساختمون روبه رويي دارن نگاه ميكنن چون پنجره باز بود منم خيلي بلند با خنده گفتم دختر كوچولووو خوب نيست ادم خونه كسي ديد بزنه 

خوب خيلي واضح ميشه فهميد وقتي اروم حرف ميزنن خيليم صدا نزديكهههه خيلي 

خاک تو سرم کنن بابا عنوان درست بذارید من غلط کردم اومدم تک تاپیک😭😭😭

معذرت ميخوام گلم تورخدا نترس بخدا صداي آدمه 🙏❤️

اخه يسري يه دختره نگاه ميكرد كه يواشكي انگار با مادرش حرف ميزد راجب خونم بعد مادرش بش گفت هيسسسس بعد ...

چقد ترسنااااااک😐😐😐  ینی از کجا میبینه قضیه چیههه  اگ مطمعنی برو در خونشون  کلا موضوع عجیبه 

معذرت ميخوام گلم تورخدا نترس بخدا صداي آدمه 🙏❤️

نه عزیزم انشاالله که خیره 

و دیگه چیزی نشنوی ولی باور کن بیشتر چسبیده ام به شوهرم😂😂

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

راستی میتونی صدا رو ضبط کنی به شوهرت نشون بدی تا باور کنه ولس انشاالله خیر باشه

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

بگووو بگوو🥺 خیلی برام موضوع عجیبیه..  ی سوال دیگه در خونت ازاین چشمیا نیس؟   من داخل ...

چرا چشميه اتفاقا هيچي هم جلوش نيس يعني بازه 

من دو روز اومده بودم اينجا همسايه رو به رويي فوت كرد به مرد ٦٠ساله اينا بود تو خونه تنها بود در خونشم باز بود يعني ما ديديم در خونش بازه مرده هم معلوم بود نيمه نشسته بود بعد شلوارش يكم اومده بود پايين ولي ما اصلا شك نكرديم كه فوت كرده تعجب كرديم چرا در خونش نيمه باز گذاشته بااين حالت نشسته

یاااا قراااان نمیدونم بنویسم چییی برای توصیف ترس ولی فقط میتونم ی چیز بتویسم و دیگ‌مودبانه اش ب ذهنم ...

🤣🤣🤣🤣🤣قربونت برم نترس چيزي براي ترس نيست