2777
2789
عنوان

خونم سوراخه…

| مشاهده متن کامل بحث + 2604 بازدید | 117 پست
😂😂😂😂جن نیس همینجوری پرسیدم نمک بریز داخل کیسه یا سنگ نمک بزار انرژی منفی دفع میکنه دعا بخون معرا ...

قربونت برم نه جنه نه خودم جني شدم 🤣🤣🤣🤣حتما اين  كارارو ميكنم

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂 🙈پس خبرمون کم منتظر خبرت هستیم منم کنجکاو شدم😂😂😂

حتما عزيزم من داخل خونم دو تا قران دارم اكثرا صداي قران مياد آدم خيلي معتقدي نيستم ولي بي دينم نيستم هميشه ايت الكرسي زير زبونمه هرروز اسپند دود ميكنم چون خيلي بوش دوسدارم 

جن و روح ارواح اين چيزا ميترسن نزديك من بشن 

كسي كه توهم بزنه خيلي چيزا بچشمش مياد فقط صدا نميشنوه اونم در طول هفت ماه فقط ٦بار 

ادم مريض وافسرده توهمي هميشه همه جا يه چيزايي حس ميكنه و اكثرا ترس عجيبي داره 

بازم ممنون از همگي❤️

حتما عزيزم من داخل خونم دو تا قران دارم اكثرا صداي قران مياد آدم خيلي معتقدي نيستم ولي بي دينم ...

اره عزیزم  نظر من اینه خونت سوراخ نیس اخه منم گاهیی خونمون    داخل اشپز خونه خیلی صدا میاد انگار دارن توخونه ما حرف میزنن 😂😂😂   اوایل میترسیدم اخه انگاز واقعا خونت بودن اما الان ن میدونی چیه این بنا ها ب هیچی بند نیستن  پوکن 😂😂  ..    

خاک تو سرم کنن بابا عنوان درست بذارید من غلط کردم اومدم تک تاپیک😭😭😭

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

اره عزیزم  نظر من اینه خونت سوراخ نیس اخه منم گاهیی خونمون    داخل اشپز خونه خیلی صدا ...

اره احتمالا اگه صدا باشه حتمااا ساختمون بغليه 

يه چيز بگم ميترسم بترسيد بگيد اوههه پس از همونه نميدونم بگم يا نه 

اره احتمالا اگه صدا باشه حتمااا ساختمون بغليه  يه چيز بگم ميترسم بترسيد بگيد اوههه پس از همونه ...

بگووو بگوو🥺 خیلی برام موضوع عجیبیه..  ی سوال دیگه در خونت ازاین چشمیا نیس؟   من داخلش کاغذ گزاشتم  داخل خونه مشخص نباشع 

برم شلوارمو عوض کنم....خب ترسیدم....اپیلاسیون شدم با این تاپیکت🤕

🤣🤣🤣🤣توروخدا نترس بخدا چيزي براي ترس نيس الان ديگه مثل قديما نيست توروخدا نترسيد قوي باشيد