2777
2789
عنوان

خونم سوراخه…

| مشاهده متن کامل بحث + 2381 بازدید | 117 پست

عزیزم واقعا میگم فکر کنم نیاز به دکتر داری 

به دکتر اعصاب مراجعه کن مغز کارش پردلزش اونچیزیه که چشم میبینه و گوش میشنوه کاهی بدون اینکه چشم یا گوش پیامی بفرستند برای خودش چیزی ارسال میکنه نمیتونم بهتر توضیح بدم اما. این یک مشکل عصبیه فقط باید دارو بخوری 

موجودات دیگه اگه باشند هم شبیه به ما نیستند چون ابزار لازم برای زندگی اونا  مثل ما نباید باشه جور های دیگه هستند و با ما کاری ندارند و در حوزه بینایی و شنوایی ما نمیرسند 

این فقط اشتباه مغز هست و تو رو میترسونه باید دارو بخوری تا هورمونهای مغزت تنظیم بشن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه دیوارا و برسی کن اگه چیزی نبود چراغا و کلا خاموش کن خونه رو تاریک کن با دوربین گوشی دنبال دوربین ...

يه نفر گفته بود بعضي صاحبخونه ها مريضن دوربين كار ميزارن تا حدودي خونه رو گشتم

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
ببخشید چرا غسل نباید ب گردن باشع البته من خودم رعایت میکنم ولی سواله برام 

چون موجودات غیر ارگانیک و شیاطین جذبت میشن وارتباط روح در حالی که جسم پاک نیست پایین هست. 

آنجا که راه نیست...خدا راه میگشاید،،
عزیزم واقعا میگم فکر کنم نیاز به دکتر داری  به دکتر اعصاب مراجعه کن مغز کارش پردلزش اونچیزیه ک ...

قربونت برم من اصلا نميترسم يعني چيزي براي  ترس نميبينم 

از بچگي دختر قوي نترسي بودم اين اتفاق هميشه نيست هفت هشت ماه شايد ٦بار اتفاق افتاده چندبار تنها بودم ديشبم همسرم كنارم خواب بود خودم داخل همين سايت بودم شنيدم بلند شدم نشستم دور بر نگاه كردم اصلا ترسي چيزي نداشتم فقط برام عجيب بود اينجا عنوان كردم ببينم براي كسي پيش اومده يا نه 

احتمالا خونتون یه مشکلی داره-

نمیدونم اینایی ک میگم تاثیر داره یا نه چون فقط راجبشون خوندم. و بی دینم.

میگن چیزای مثل اسپند و اینا توخونه دود کنین و نمک بپاشین چهار گوشه خونه چون انرژی منفیا رو دفع میکنه "ارواح یا اجنه یا امثال اینا با نمک دور میشن طبق کتابا"

بیشتر منبع صدا ها کجاس؟ به نظرتون میخوان بهتون آسیب بزنن هرچی ک هستن؟

دیوارها نازکه همسایه ما معمولی صحبت میکنه صداش خونه ماست

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
احتمالا خونتون یه مشکلی داره- نمیدونم اینایی ک میگم تاثیر داره یا نه چون فقط راجبشون خوندم. و بی دی ...

قربونت برم جن اينا نيست مطمعنم آدمه 

قربونت برم من اصلا نميترسم يعني چيزي براي  ترس نميبينم  از بچگي دختر قوي نترسي بودم اين ا ...

حتما نباید بترسی همین که میشنوی عادی نیست این اشتباه از پیام دادن مغزه  باید دارو بخوری تنظیم بشه 

برو سایت دایی ابراهیم جواب سوالاتو بگیر...من یه مشکلات دیگه داشتم رفتم اونجا فهمیدم چیه....نتونستم دستوراتشو کامل انجام بدم چون آدم ب شدت ترسویی هستم....ولی یکی از نی نی سایت بهم گفت برو سایت دایی ابراهیم تو گوگل جست و جو کن....من الان فقط تو خونم سوره بقره پخش میکنم و شوهرمم راضیه از پخش قرآن.

۱۴۰۲/۲/۲۱ تاریخی که مادرم آسمانی شد🖤...