2777
2789
عنوان

خونم سوراخه…

2381 بازدید | 117 پست

سلام بچه ها شايد به عنوانم بخنديد يه مشكلي جدي دارم نزديك هشت ماهه خونم عوض كردم تو يه آپارتمان ٥طبقه من طبقه ٤ميشينم 

اوايلصداي يه دختر بچه شنيدم كه يواش داشت حرف ميزد انگار داخل خونم نگاه ميكرد من شك كردم گفتم احتمالا ديوار نازكه صدا مياد بعد اون باز اتفاق افتاد انگار كه دارن من نگاه ميكنن يواشكي صحبت ميكنن به همسرم گفتم باور نكرد گفت توهم زدي ولي مطمعنم خونم از يجا نگاه ميكنن

ديشب ساعت ٤ همين جا داخل سايت بودم صداي يه اقايي اومد كه يواش حرف زد واجب منم صحبت ميكرد انگار يه همچين چيزي گفت كه هنوز بيداره من سريع بلند شدم صداش قطع كرد خيلي صداش نزديك بود انگار سه قدم باهام فاصله داشت واقعا شوكه شدم ميدونم از يجايي نگاه ميكنن همسرم باور نميكنه 

نميدونم چيكار كنم برا شما يا نزديكاتون همچين اتفاقي افتاده ؟

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تلقین نکن احتمالا اولین بار ی صدایی شنیدی

بعد بعدش فکر کردی و اینا میاد تو ذهنت 

سعی کن قرآن بخونی زیاد خودتو با چیزای دیگه سرگرم کن

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
اره با صدای بلند  اسی نزار غسل گردنت باشه

ببخشید چرا غسل نباید ب گردن باشع البته من خودم رعایت میکنم ولی سواله برام 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

نترسم نترسم 

خب مرد مومن قبلش بزن ترسوها نیان نصفه خوندم ولی واقعا تو روحت 

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
ببخشید چرا غسل نباید ب گردن باشع البته من خودم رعایت میکنم ولی سواله برام 

نمیدونم دقیقا مشکل استارتر چیه در کل کثیفی انرژی منفی زیاد یه سری موجودات جذب میکنه البته منظورم اینه از قصد غسل عقب بندازی تمیز باشی اثر قرآن خوندن آدما بیشتر میشه

یه دهه شصتی درونگرا