2777
2789

واقعا مهم نیست؟ یه سری آدما انقدر سرطانن و راجع بهت کامنتای منفی میدن  از یچگی که بخش عظیمی از تفکرت این میشه توی پوزشون بزنی به خاک بمالیشون از پا افتادنشون رو ببینی چرا نسل این ادما منقرض نمیشه که انقدر ادعای خدایی نکنن و دیگران رو به سخره نگیرن؟ ته زندگیشونم که میبینی سگ دونیه از بی چهارچوبی و بی در و پیکری ولی دست از سر مردم برنمیدارن.دارید ازین سرطانا دور و برتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همون سبک زندگی که گفتی کافیه براشون چرا باید به همچین شخصیتی اهمیت بدم گوش میکنم خیلی آزار. دهنده باشه ارتباط رو کم‌رنگ میکنم 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
امضامو ببین😁😂

آره والا.مرتیکه اومده بهم میگه تو هر کاری رو شرو میکنی میمونی توش.آخه الدنگ توی حروم خور رو چه به نظر دادن در مورد زندگی من یه عمر خواست منو زیر سوال ببره خودش و خاندانش الان زیر سوالن همه جا

آره والا.مرتیکه اومده بهم میگه تو هر کاری رو شرو میکنی میمونی توش.آخه الدنگ توی حروم خور رو چه به نظ ...

بیخیال حرص نخور

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

نه اصلا برام مهم نیست

انقدر حرف بزنن تا جونشون در بیاد 

به حرف مردم بود الان باید سه تا بچه داشتم و فکرم فقط آبگوشت نهار بود 🤣

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

نظرای مزخرف منظورمه.راه میری یه چیزی میگن استوری میزاری یه چرت دیگه‌سرت تو لاک خودته سرشون توی زندگی ...

آهان. ندیدم اینجوری و تا این حد. اگرم باشن جایی واسم مهم نیس. ولی اگه خیلی اذیتی، زندگیتو شیر نکن ، تعدادشون کمتر میشه 

نه اصلا برام مهم نیستانقدر حرف بزنن تا جونشون در بیاد به حرف مردم بود الان باید سه تا بچه داشتم و فک ...

فردا لوبیا پلوئه از الان موادشو گذاشتم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ با همون سه تا بچه

آره والا.مرتیکه اومده بهم میگه تو هر کاری رو شرو میکنی میمونی توش.آخه الدنگ توی حروم خور رو چه به نظ ...

اگه با آرامش جواب سربالا بدی، دیگه جرات نمیکنه چیزی بگه. غصه نخور.

اگه با آرامش جواب سربالا بدی، دیگه جرات نمیکنه چیزی بگه. غصه نخور.

اتفاقا این بار میخام مستقیم بهش بکم نمیخای دهنتو ببندی

لعنتی هر بار نزدیک یک ماه منو بهم میریزه با نیش و کنایه هاش