2777
2789
عنوان

مامان های با تجربه تو رو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 72 پست
همه این راه ها رو یه ماهه دارم میرم انواع جوشونده و دمنوش و دارو😔 کم‌میشه سرفه هاش ولی خوب نمیشه م ...

خواهرزاده ها من ۵ماهه مریضن طفلی ها اوناهم همین مدلین 

گاهی وقتا بیرون روی هم میگیرن شدن پوست و استخوان 

ن گلم انگار همه بچه ها درگیرش شدن اخه همه اطرافیان ما بچه هاشون گرفتن حتی مادرم گرفت چند روزی بیمارس ...

اطرافیان خودم و همه اشناهامون بلااستثنا یکی یا هر دو بچه اشون یا درگیره یا درگیر بوده باورت میشه این از کرونا بدتر و همه گیر تر شده هیچ فکری هم براش نمیکنن چن تا از اقواممون بچه هاشون ی ماهه بستری ان بیمارستان

خدایااا… گاهی نگاهی💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرزاده ها من ۵ماهه مریضن طفلی ها اوناهم همین مدلین  گاهی وقتا بیرون روی هم میگیرن شدن پوست ...

دختر منم اینقدر خوش خوراک و تپل بود ولی الان ازش هیچی نمونده زیر چشماشم گود افتاده

خدایااا… گاهی نگاهی💔
من دخترمو بهترین دکترها بردم از دارو و اسپری ک دادن استفاده کردم برای سرفه هاش عالی بوده و خوب شده و ...

برونشیت یا همون آلرژیه، مراعات کنید بوی عطر و سرخ کردنی و گردوغبار و دود سیگار و خلاصه دورش کنید منم برونشیت دارم با کوچکترین محرک سرفه هام شروع میشه،حتی دکترم بلند خندیدن و دویدن رو قدغن کرده بود،یا یه کمی هوا سرد میشه من صدام میگیره

اطرافیان خودم و همه اشناهامون بلااستثنا یکی یا هر دو بچه اشون یا درگیره یا درگیر بوده باورت میشه این ...

واقعا بدتر از کرونا شده از این میترسم ک خدای نکرده زبونم لال همیشگی باشه اخه یادمه دوره ی ما از این مریضی ها نبود نهایتش سالی یه بار سرمامیخوردیم حتی ب اطرافیان هم انتقال نمیدادیم

این ویروس انگار همه گیره و هیچ اقدامی هم صورت نگرفته واقعا عجیبه

خدایا همه چیو میسپارم به خودت..❤️

برونشیت یا همون آلرژیه، مراعات کنید بوی عطر و سرخ کردنی و گردوغبار و دود سیگار و خلاصه دورش کنید منم ...

اره درسته یکی از عوارض آنفولانزا آلرژیه 

دخترم تا یه ذره بوی عطر ب بینیش بخوره تا صبح از شدت سرفه نمیتونه بخوابه 

این برام تجربه شده ک از عطر و ادکلن و کرم و از این قبیل مواد استفاده نکنم

خدایا همه چیو میسپارم به خودت..❤️

پسرم منم بچه که بود تا سرما میخورد تا یه ماه بینی هاش میگرفت و خس خس میکرد.اول ببر دکتر بگو تو بینیش رو ببینه ممکنه گوش اضافه داشته باشه که یه اسپری میده خوب میشه.اگه نبود روغن بنفشه برای حستسیت خوبه من نتیجه گرفتم.شبا بچکون تو بینیش ولی زود سرش رو بلند کنه نده تو حلقش میسوزونه

عزیزم این آنفلانزا جدید ها همینطوری هست خیلی طول میکشه تا خوب بشه، من خودم ۳ هفته درگیر شدم ۴ بار سرم زدم 

نگران نباش دکتر بردی بهش بگو میخوام فقط سرم بزنید شربت و دارو فایده نکرده شاید اینطوری یه مقدار حالش رو بهتر کنه