2777
2789
عنوان

مجردین دم بخت بیان پسر و دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 53 پست
من چندین سال پیش هم معیارام همین بود چون اصلا معیار مالی تو معیارهام نیست  من کل معیارهام اینه ...

منم عین شما فکر میکردم فقط مد نظرم عشق بودی طوری که حتی قید لباس عروس رو زدم به خاطرش چیزی که هر دختری دوس داره تجربه کنه .آخرش ایثار گری من جوابش هری بود

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توقع بالایی که از همون اول من نداشتم البته خیلی هم از اون دسته ادمای قانع نیستم. 

درباره مهریه هم تا به حال فکر نکردم.

برای من الویت اولم اخلاق خوب پسر ، خانواده خوب داشتن طرف هست بعد در حد متوسط پول داشتن. 

منم عین شما فکر میکردم فقط مد نظرم عشق بودی طوری که حتی قید لباس عروس رو زدم به خاطرش چیزی که هر دخت ...

متاسفم واستون تلخ بوده خیلی

اما دلیل نمیشه همرو به یه چشم ببینید فرصت بددید به خودتون

عمو اصغر 😐😶
توی این شرایط اقتصادی اصلا معقولانه نیست  همینکه پول عروسی رو بتونند تامین کنند و زندگی معمولی ...

پس چرا تا شما‌پسرا میرین خواستگاری طرف میگه تاریخ تولدم فوری میگین بنویس برا کلاس گذاشتنه

جالب بود خیلی

میدونم منظورتون چیه 

کلا هر کی می‌فهمه مسخرم می‌کنه ولی آدمی که انسانیت داشته باشه کلا خیلی کمه :)

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

متاسفم واستون تلخ بوده خیلی اما دلیل نمیشه همرو به یه چشم ببینید فرصت بددید به خودتون

درسته قرار نیست همه رو با یه چوب زد ولی خب دیگه وقتی چشمت بترسه همین میشه دیگه معتقدم ادما اشتباه میکنن ولی اشتباهی که دوبار تکرار بشه اسمش حماقته و من دیگه نمیخوام حماقت کنم

پس چرا تا شما‌پسرا میرین خواستگاری طرف میگه تاریخ تولدم فوری میگین بنویس برا کلاس گذاشتنه

همه رو جمع نبند

اونی که این کارو میکنه فکرش کار نمیکنه 

کسی که خانواده داشته باشه هیچ وقت دخترشو در قابل سکه به پسری نمیده

همه رو جمع نبند اونی که این کارو میکنه فکرش کار نمیکنه  کسی که خانواده داشته باشه هیچ وقت دخت ...

از ترسشونه ک مهریه بالا میزارن ک دخترشونو تا تقی ب توقی خورد طلاق نده😂

🦋🌈خدا بزرگه
همه رو جمع نبند اونی که این کارو میکنه فکرش کار نمیکنه  کسی که خانواده داشته باشه هیچ وقت دخت ...

خب پسرا چرا قبول‌نمیکنن برن یه دختر با توقع کمتر بگیرن مگه هرجا رفتن طرف هرچی گفت باید بگم چشم

منم عین شما فکر میکردم فقط مد نظرم عشق بودی طوری که حتی قید لباس عروس رو زدم به خاطرش چیزی که هر دخت ...

ولی من عشق کلا مد نظرم نیست 

عروسی هم نمی‌گیرم چون دوست ندارم از این مراسمای فرمالیته و ترجیعم اینه که اونو کمک کنم به کسی که تمکن مالی کافی نداره 

ولی از صمیم قلبم آرزو میکنم یه آدمی که شایسته شما هستش بیاد جلو راهتون🙏🏻🌺

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

ولی من عشق کلا مد نظرم نیست  عروسی هم نمی‌گیرم چون دوست ندارم از این مراسمای فرمالیته و ترج ...

پاینده باشی عزیزم