اصغرکپکم مدیر عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 3337 عنوان مجردین دم بخت بیان پسر و دختر | مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 53 پست دم بختیا تو این گرونیا سطح توقعتون اومده پایین یا نه؟بنظرتون مهریه چقد باشه خوبه تو این اوضاع؟اصن اولویت هاتون چیه عمو اصغر 😐😶 1401/10/16 | 23:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اصغرکپکم مدیر استارتر عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 3337 میدونم منظورتون چیه کلا هر کی میفهمه مسخرم میکنه ولی آدمی که انسانیت داشته باشه کلا خیلی کم ... دلت بزرگه خدا یه دل گنده نصیبت کنه جَوون عمو اصغر 😐😶
__soheil__ عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 360 از ترسشونه ک مهریه بالا میزارن ک دخترشونو تا تقی ب توقی خورد طلاق نده😂 اونقد همه چی مادی شده که به معنویات توجه نمیشه آخرش میشه خیانت و ...
لواشک__ عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 50 پس چرا تا شماپسرا میرین خواستگاری طرف میگه تاریخ تولدم فوری میگین بنویس برا کلاس گذاشتنه حکایت داماد ما که ما هم ازش مهریه گرفتیمتا بفهمه زندکی کسی رو خراب کردن یعنی چیوقتی معتادی وقتی نمیتونی به زنت برسیچرا میری دختریو بدبخت میکنیتواناییش رو داری زن بگیر نداری بتمرگ سر جاش
__soheil__ عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 360 خب پسرا چرا قبولنمیکنن برن یه دختر با توقع کمتر بگیرن مگه هرجا رفتن طرف هرچی گفت باید بگم چشم من خودم باشم قبول نمیکنم برادر من ازدواج کرد 100 سکه مهریه گذاشتند الانم در اوج خوشبختی هستندهرکسی اول به جای معنویات مادیات را مطرح کنه قطعا در آینده شکست میخوره
khale_roshi عضویت: 1401/08/03 تعداد پست: 452 اونقد همه چی مادی شده که به معنویات توجه نمیشه آخرش میشه خیانت و ... ☹☹☹☹☹☹من ک کاری ب این کارا ندارم فقط منتظرم یه جنتلمن بیاد😂😍با کله برم تو ظرف عسل😅😅😅😅 🦋🌈خدا بزرگه
لیلی۲۰۰۰ عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 10882 من خودم باشم قبول نمیکنم برادر من ازدواج کرد 100 سکه مهریه گذاشتند الانم در اوج خوشبخت ... بنظرم پسرام خیلیمقصرن میرن طرف کلی شرط شروط میزاره فلان چنان همش قبول میکنن اونوقت دختره میاد وسط جمع کلاس میزاره ک من مهریم ایقد بقیه دخترام میگن خب دختر عموم مهریش ایقدمن چرا نزارم این میشه چشم هم چشمی باعث بدبختی دخترا
__soheil__ عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 360 بنظرم پسرام خیلیمقصرن میرن طرف کلی شرط شروط میزاره فلان چنان همش قبول میکنن اونوقت دختره میاد ... اولش نوشتی پسرا مقصرن آخرش نوشتی مهریه فلان کس انقدره منم باید باشم دیگه تا وقتی این طرز فکر رو دارید واقعا ازدواج نکنیدملاک شما دخترا شده زندگی بقیه و هر جوری میخواهید از بقیه جلوتر باشید به هر قیمتی شده
لیلی۲۰۰۰ عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 10882 اولش نوشتی پسرا مقصرن آخرش نوشتی مهریه فلان کس انقدره منم باید باشم دیگه تا وقتی این طرز فکر ... منکه ازدواج کردم دخترا رو میگم
__soheil__ عضویت: 1401/07/22 تعداد پست: 360 منکه ازدواج کردم دخترا رو میگم منم منظورم دخترا بود نه شما