2777
2789
عنوان

مجردین دم بخت بیان پسر و دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 53 پست

حرفی که میزنم امکان داره بد اموزی داشته باشه ولی میگم و اون اینکه هر چقدرم طرف مقابلتون عاشقتون باشه و شما بخواید به خاطر عشقتون کوتاه بیاین این اشتباهه مردا یه موجود قدر نشناسن و از نظر من نباید بهشون رحم کرد خودتونو دست بالا بگیرید اینو به عنوان یه خانم ۳۳ ساله که تجربه داره میگم.ببخشید تو تاپیکتون نظر دادم پاینده باشید

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

بسم الله الرحمن الرحیم 

جدا از مهریه اینا اولویت داشتن اخلاق خوب. وفاداریش مهمه برام ظاهرش هم  بی  اهمیت نیس..

داشتن خونه.. یا اگ ندارع درآمدش جوری باشه  ک بتونه از پس اجاره اینا بربیاد

مهریمم ۱۵۰سک راضیم😐🤦‍♀️😂

خدایا زیر تمام گناهانم بنویس جوانی..😔🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون ۱۱۰ تا مهریه ضامن خوشبختی شماست؟

اره به نظرم کافیه 

ولی متاسفانه الان وضعیت خیلی بد شده مردی که میخوام نیست! یا از چهرشون خوشم نمیاد یا بی نماز هستن یا وضعیت مالی داغون دارن

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

من چندین سال پیش هم معیارام همین بود چون اصلا معیار مالی تو معیارهام نیست 

من کل معیارهام اینه

۱) خودش انسانیت داشته باشه

۲) خانوادش انسانیت داشته باشن 

۳) آدم کاری ای باشه چون هر چقدر هم بخوره زمین باز به کمک هم پا میشیم 

۴) عروسی و کلا جشن نگیره و به جاش در حد توانش پول جهیزیه یکی دیگه رو بده تا بتونن عروسی کنن 

۵) مهریه هم سه تا شاخه گل رز چون اصلا اعتقادی به مهریه ندارم ولی بقیه حقوق هارو می‌خوام بگیرم 

تو این ۲۵ سال عمر با عزتی هم که داشتم کلا خواستگاری هم نیومده خونمون 😂😆 کلا خدا منو بهر تماشای جهان آفریده

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

اولویتم اخلاق و صداقت و عشقه که بهم بده 

ولی خب به شخصه خودم مهریه بالای ۱۵۰ رو قبول ندارم یعنی توقعش رو از عشقم ندارم 😁😁 عروسی رو خودم خوشم نمیاد بگیرم ی جشن عقد ساده با همون فامیلای نزدیک 

با پولش ی خونه چند متر بزرگتر توی ی منطقه بهتر بگیرم بهتره 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

تو این دور و زمونه

خیلی خوبه پسرا از سن بیست به بالا پس انداز داشته باشن واسه خرید ماشین و خرید خونه که با این وضعیت ملک حداقل پول رهن یه خونه رو شروع کنن به پسنداز کردن

واسه شغلم اگه درس میخونن که شغل پاره وقت

و اگه ترک تحصیل کردن یا درسشون تموم شده حتماً دنبال یه شغل ثابت باشن

واسه دخترم بنظرم از سن هجده سالگی باید والدین براش خورد خورد وسایل جهیزیه رو بخرن و نگهداری کنن تا زمان خودش

نظر شما چیه در مورد‌مهریه چندتا سکه خوبه

توی این شرایط اقتصادی اصلا معقولانه نیست 

همینکه پول عروسی رو بتونند تامین کنند و زندگی معمولی اداره بشه خودش کار بزرگیه

فکرشو بکنید سکه شده چندین میلیون تومان 

حالا یکی میگه 500 سکه مهریه هست واقعا ظلمه 

زندگی پدری کسی که طلاق گرفته حساب کنی 500 سکه نمی ارزه