2777
2789

امروز مراسم ختم بود یکی از بستگان دور فوت شدن شوهرم از صبح رفته بود بهشت زهرا و بعد مسجد ناهار برگشت خونه لباسش خیلی کثیف شده بود - من پیرهن مشکی همسرم و شسته بودم و گذاشتم خشک بشه بعد من پسر یک سالم مریض بود و بعد از ظهر بردم دکتر یک دختر سه سالمم همزمان پیشم بود از اونجا رفتم مدرسه دنبال پسر بزرگم  . در این حین شوهرم نکرده بود یک اتو به اون لباسش بزنه از بند برداشته بود همون جور چرروووووک تنش کرده رفته مسجد خدایا دلم می خواد برم زیر زمین اونجا یکی از فامیلا گفته این چه وضعی زنت نکرده یک اتو به لباست بزنه 😭😭😭 ای خدا حالا اومده شب به من تعریف هم می کنه😭😭😭میگم آخه نامسلمون یک لباس دیگه می پوشیدی یا اون لباس و اتو می کردی مگه چند بار با اون جماعت قرار روبرو بشیم ؟ حالا همه جا می رن می گن زن فلانی شلخته اس اون وضع لباس اون بود من خیلی به لباس حساسم کاش نمیشستم با همون لباس عرق کرده و خاکی می رفت عصابم خیلی خورده 

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه بابا گذشت‌کی یادش میمونه بابا

نه خیلی بد شد الان همه چی سر من تموم میشه بخدا خیلی ناراحت شدم از این همه بی فکری همسرم😭😭😭

بیشتر مردا همینجورینفقط یک چیز. باشه بپوشن بدون توجه به رنگ و جنس و...

اون طرف زنش خیلی به با سلیقگی و تمیزی معروفه حالا میخواد بره بشینه پیش اون تعریف لباس شوهر منو بکنه وای آنقدر ناراحتم نمی دونم چی کار کنم

نظر کسی که شعورش نمی‌رسه یه زن با سه تا بچه چقدر سرش شلوغه رو به هیچ جات نگیر بعدم قرار نیست همه کارهای خونه و بچه ها فقط با تو باشه اونم باباشونه حداقل کاری که می‌تونه بکنه اینه دکتر باهاتون بیاد