2777
2789
عنوان

بوی وحشتناک دهان ...توروخدا بیاین یک لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 11028 بازدید | 133 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خمیر دندان خیلی برا دندونا مناسب نیس. میناشو از بین میبره. من خودم چند ماهی هست دیگه با نمک مسواک می ...

اتفاقا نمک دریا ....یسری دهانشویه سنتی ....هم خریده ...واستفاده میکنه ...ولی نمیدونیم این لعنتی ازکجا میاد😭

چقدر آب و چقدر نمک ....سرم شستشو بینی منظورتون نیست ؟

اره همون سرم . یک لیوان اب .یه قاشق مربا خوری نمک 

ببین عزیزم گاهی وقتا یا باید چنتا دکتر عوض کرد . یا خیییلی تحقیق کرد و پیش دکتر کار بلد رفت . 

من خودم سرما خوردم گلومو نگاه میکردم سنگا رومیدیدم. رفتم دکتر متخصص تو بیمارستان . گفتم گلوم اینجوریه نقطه های سفید داره .گفت چیزی نیست خوب میشه. درصورتیکه بعد از خوردن چرک خشک کن ها و داروهام اونا نرف . دگ انقد تحقیق کردم فهمیدم چیه . 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
اخه از کجا پیدا کنم من ؟😰 خطری نداره براش ...

ن عزیزم . یه روش سنتی واسه در اوردن اون عفونت هایی هست ک در لوزه گیر کرده و بوی بد ایجاد میکنه . از قدیمی های محلتون بپرس . قدیما این چیزا بیشتر رایج بوده . کلا از اطرافیانت پرس و جو کن . امیدوارم ب نتیجه برسی . اگر تهران بودی بهتون ادرس میدادم 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
ن عزیزم . یه روش سنتی واسه در اوردن اون عفونت هایی هست ک در لوزه گیر کرده و بوی بد ایجاد میکنه . از ...

عزیز بهتون در خواست دوستی میدم اگر ممکنه آدرس این فرد بهم بدین ....من تازه ۶ماه هست ک اومدم اصفهان اینجا کسی رو نمیشناسم اصلا ....ولی حاضرم برای اینکار پاشیم بیایم تهران فقط خداکنه جواب بده ...دیگه ناامید شدیم کلا

وای خدای من ....ممنونم بابت کمکتون ...بعد شما هم مشکل بوی دهان دارین ؟ 

منم  خیلی اب نمک و دهانشویه و ادامس و مسواک ... استفاده میکنم . یه مدت خوبه مشکل ندارم. یه مدت عفونت میگیره لوزم .من فکر میکنم همسر شمام مشکلش همین هست .وگرنه اگر از دندون و معده و غیره بود تاالان بااینهمه دکتر رفع میشد . 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
عزیز بهتون در خواست دوستی میدم اگر ممکنه آدرس این فرد بهم بدین ....من تازه ۶ماه هست ک اومدم اصفهان ا ...

باشه گلم اصلا شمارش رو همینجا میزارم شاید کسی خواست استفاده کنه .‌

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
منم  خیلی اب نمک و دهانشویه و ادامس و مسواک ... استفاده میکنم . یه مدت خوبه مشکل ندارم. یه مدت ...

حتما همینه من موندم یعنی یک دکتر نفهمید ....این همه پول کجارفت ....این همه دارو و عوارض ...این بلا تکلیفی خودش یک پا جهنمه ....😣

خدا خیرتون بده ممنونم ...کارشون خوبه ؟ بعد هر چند وقت یبار باید رفت برای این کار ؟ 

من تعریفش رو شنیدم . وقتی سنگا رو دربیاره . تا یه مدت راااحته 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️