2777
2789
عنوان

بوی وحشتناک دهان ...توروخدا بیاین یک لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 11028 بازدید | 133 پست
خانم رمضانی هستن  09125900893 اینم شمارش  محدوده میدون امام حسین هستن تقریبا

خیلی ممنونم اتفاقا نزدیک خونه خواهرم هستش ...اما بخاطر مشکل شوهرم خیلی وقته تفریحاتمون کم شده و جایی نمیریم خیلی معذب همسرم 😫😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ممنونم اتفاقا نزدیک خونه خواهرم هستش ...اما بخاطر مشکل شوهرم خیلی وقته تفریحاتمون کم شده و جایی ...

اخی انشاءاله حل میشه نگران نباش . 🌹

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️

سلام من سی سالمه 

6 ساله درگیر این مشکلم و ارتباطاتم خیلی کم شده

مشکل من فقط هالیتوز یا بوی بد دهانه و مثل همسر شما 

خلط اینا حس نمیکنم ته حلقم

البته دندون خراب هم زیاد دارم اما هم پول ندارم برم دندونپزشکی و هم شدیدا در دندونپزشکی استرس میگیرم باید دندون پزشکی با بیهوشی برم که اونم در شهرمون نیست

از طرفی هم میترسم از دندون نباشه و دندونامو الکی بکشم چون با اینکه خرابن ولی درد ندارن

برای رفع این مشکل قرص آموکسی و مترونیدازول میخورم و مسواک و دهان شویه هم میزنم

ولی موقتیه و تاثیر دائمی نداره

این مشکل خییییلی زجر آوره و افسردگی میاره

آدم نه میتونه با کسی حرف بزنه نه چیزی

حتی قید ازدواج هم زدم بخاطرش

لطغا اگه راه حلی پیدا کردین بگین تا ابد دعاتون میکنم

درخواست هم میدم قبول بزنید

بتونم بفهمیم راه حلمون چیا بودن

سلام من سی سالمه  6 ساله درگیر این مشکلم و ارتباطاتم خیلی کم شده مشکل من فقط هالیتوز یا بوی ب ...

سللام عزیزم ...چقدر ناراحت شدم خدا کمک هرکس ک ب نوعی دچار این‌مشکل هست بکنه ....ماتصمیم گرفتیم ریم طب سنتی

سللام عزیزم ...چقدر ناراحت شدم خدا کمک هرکس ک ب نوعی دچار این‌مشکل هست بکنه ....ماتصمیم گرفتیم ریم ط ...

سلام ممنون

من با اینکه خودم بعلت نبود شرایط مالی و امکانات پزشکی نمیتونم مشکلمو درمان کنم

اما شکر خدا اطلاعاتم ... زیاده

حتما یه کولونوسکپی (سونوگرافی روده) هم ببرش شاید مشکل از روده باشه

در مواردی هم مشکل از عفونت پرستوتاته

که اورولوژیست یا به زبون ساده خودمونی دکتر کلیه میتونه تشخیص بده

از صمیم قلب براش دعا میکنم

چون خودم عین همون مشکلو دارم فقط من میدونم اون بنده خدا  چه عذابی میکشه

موفق باشید

نا امیدتون نمیکنم ، اما این درد بی درمان هست ، هیچ درمانی نداره ! فقط باید یاد بگیرید باهاش کنار بیایید.

منم 8 سال پیش دچاره این عارضه شدم و انواع اقسام دکتر ها و دارو ها رو مصرف کردم و خوب نشدم ، شاید بیشتر از 50-60 میلیون تا الان برای بهبودش هزینه کرده باشم .

یه گروه تلگرامی هم داشتیم حدود 200 نفر داشت (تمام کسایی که این مشکل رو داشتن) اما هیچ کدوم  ندیدم که خوب شده باشن (شاید موقت خوب میشدن اما درمان هرگز)

نمیدونم چرا اما الان از هر 5 نفر یکی دچار این عارضه هست ، تو همین سایت سرچ کن " بوی بد دهان" بین روزانه 3 تا تایپیک در این مورد زده میشه  و کمک میخواهن 

و  در مورد احساستون  و دستپاچگیتون ، باید یاد بگیرید خودتون و همسرتون با این مشکل کنار بیایید. اوایل من هم مثل شما ها بودم و به این در به اون در میزدم اما با گذشت زمان بهش عادت میکنید. (زندگیتون شاید مثل روال قبل نشه  باید با شرایط جدید کناربیایید)

تنها کسی که تو این شرایط میتونه باعث کمرنگ شدن عذاب  این عارضه برای همسرتون بشه  شما هستی ..

من  الان 30 سالمه و به خاطر این مشکل هیچ وقت نتونستم  ازدواج کنم ،