2777
2789

بچها بیاین بگین چیکار کنم،زخم‌معده دارم چهار روز رژیم کتوزنیک گرفتم از همون روز همش امپول و دارو استفاده میکنم،انقد خانوادم دعوا کردن ک گذاشتم کنار،هر رژیمی میگیرم چون زخم دارم همش معده لامصبم میسوزه،عید هم خدا بخاد و خانواده دوس پسر یاری کنن میخام ازدواج کنم،چیکار کنم،بااینک خود طرف تپل دوس داره ولی من دوس دارم لاغر شم

هیچ‌چیز از هیچکس بعید نیست

ورزش،پیاده رویی،

‏یه بار یکی حرف قشنگی زد سطح و کلاس یک خانواده رو پول تعیین نمی کنه. رفتار مردهای اون خانواده با زن های اون خانواده تعیین می کنه که چقدر با کلاس یا بی کلاس اند😊👌       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اول باید معده ت رو درمان کنی بعد زیر نظر متخصص تغذیه رژیم اصولی بگیری

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

اگه بری دکتر تغذیه و اصولی رژیم بگیری معده ات هم اذیت نمیشه چون میان وعده هم میگن باید بخوری معده ات خالی نمیمونه 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

منم معدم ب شدتت وخیمه وضعش

ولی من عادت داره بدنم شیرینی جات و چیپس و پفک‌وکلا تنفلات و ب محدود ترین حالت ممکن رسوندم

ی وعده غذا در روز میخورم

و پیاده روی روزی یک ساعت نهایت دوساعت

هردوهفته هم وزن کشی میکنم‌

روزی ی ساعتم میرقصم 

از ۸۱ رسیدم ب ۷۳ (از ابان تا الان)

ولی تاکید میکنم من بدنم ب خاطر شرایطی ک داشتم کاملا عادیه ک با ی وعده سیر بمونم‌اینجوری نیست ک بگم گشنم میشهدو خودمو عذاب میدم‌گاهی وقتا ی وعده ام نمیخورم 

.من وقتی چروک، زیر چشماتم بیوفته دوست دارم.من اونجایی که همه چیو باختی هم دوست دارم.توو اوج خوب نبودنت هم دوست دارم.اصلا من آدم دوست داشتن تو، تو روزای تنهایی و سختیتم.🤍🌸برای تویی که عاشقتم♡..................                             با احترام عاشق فردی با۱۲ سال اختلاف سنی شدم🙂💞بهتره هم و قضاوت نکنیم ما رسالت قضاوت و نداریم رفیق هروقت مشکل داشتید میتونید بگید براتون یاسین بخونم❤️
برو دکتر تغذیه و باشگاه بذار حسابی لاغرو خوش فرم شی رژیم کتو جز بدترین رژیمای عمرم بود ۳ روزم دووم ...

دقیقن منم

رفتم تو را یادم فراموش ! فراموشتون نمیکنم دوستای نی نی سایتیم .. بدرود