2777
2789
عنوان

کسایی که لیپوماتیک کردن

751 بازدید | 12 پست

دوستان من دو روزه که لیپو ناحیه شکم و پهلو کردم ماساژش خیلی دردناکه.کسی میدونه این ماساژ حتما باید انجام بشه یا نه؟چون به قدری درد داره از حال میرم.

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.

چی هست

یه دختر قوی و شاد... عاشق کتاب...تومرا جان و جهانی😍خوش اومدی به زندگیم محمدرضای عزیزم.. شبی که شدی تمام وجودم ..صبحش قشنگ ترین  نور تابید به زندگیم💖اگه تو تاپیکی کامنت میذارم ..صرفا بخاطر استارتره...لطف کن ریپلای نکن منو ..دوست عزیز ..جوابی به ریپ زدنت نمیدم...خو ضایع میشی  سعی کن بیشتر مراقب شخصیتت باشی..سکوت بالاترین مرحله ی پختگیه👉❤و سخت ترین قسمت زندگی اونجاست که وابسته بشی و کاری از دستت برنیاد و مجبور شی از دور نگاهش کنی
چی هست

چربی شکم و پهلو رو تخلیه میکنن

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم اخرین باره که بهت میگم دوست دارم.واسه همه غمایی که تو سینت گذاشتم منو ببخش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان...

یه دختر قوی و شاد... عاشق کتاب...تومرا جان و جهانی😍خوش اومدی به زندگیم محمدرضای عزیزم.. شبی که شدی تمام وجودم ..صبحش قشنگ ترین  نور تابید به زندگیم💖اگه تو تاپیکی کامنت میذارم ..صرفا بخاطر استارتره...لطف کن ریپلای نکن منو ..دوست عزیز ..جوابی به ریپ زدنت نمیدم...خو ضایع میشی  سعی کن بیشتر مراقب شخصیتت باشی..سکوت بالاترین مرحله ی پختگیه👉❤و سخت ترین قسمت زندگی اونجاست که وابسته بشی و کاری از دستت برنیاد و مجبور شی از دور نگاهش کنی
من فقط شنیده بودم که خیلی درد داره.  حالا انشالله بگذره این چند وقت راحت شی

به غلط کردن افتادم گلم.اگه برگردم به قبل هیچ وقت این کارو نمیکنم.

ببخشید میشه بپرسم چند کیلو بودی ..و الان چند کیلویب

ببخشید میشه بپرسم چند کیلو بودی ..و الان چند کیلویب

من شکم و پهلو زیادم نداشتم قدم ۱۶۴ وزنم ۶۸ کیلو هرچی چربی داشتم به باسنم تزریق کرد که اونم خیلی کمه

سلام عزیزم شما با ماساژ لیپوماتیک چیکار کردین؟من ۴ روزه لیپو ابدو کردم.دیشب دستیار دکتر برا ماساژم اومد، ۱۰ دقیفه بیشتر نبود ولی جونم بالا اومد خییییییلی درد میگرفت

تو رو خدا اگر راه حلی پیدا کردی بگو

سلام عزیزم شما با ماساژ لیپوماتیک چیکار کردین؟من ۴ روزه لیپو ابدو کردم.دیشب دستیار دکتر برا ماساژم ا ...

سلام عزیزم مبارکه.ببین گلم فقط خودت اروم اروم به سمت اون محل هایی که باز گذاشتن ماساژ بده ماساژ پوستی.خودت راحت تر تخلیه میکنی.خواهرم برام تخلیه میکرد از حال میرفتم و بالا می اوردم از شدت درد

سلام عزیزم شما با ماساژ لیپوماتیک چیکار کردین؟من ۴ روزه لیپو ابدو کردم.دیشب دستیار دکتر برا ماساژم ا ...

فانوس جان چرا رو باسنت نشستی؟اصلا نباید رو باسن بشینی یا بخوابی بد فرم میشه و کوچیک.