2777
2789
عنوان

مامانا لطفاً منو راهنمایی کنید

42 بازدید | 5 پست

سلام عزیزان پسر من یک سال و پنج ماهشه ولی وزنش ۱۰کیلو و اصلا وزن نمیگیره خیلی اشتها نداره شربت سانستول زینک هم بهش میدم ولی رو اشتها و وزنش تأثیر نداشته شما تجربه ای دارین؟خیلی وابسته شیره و زیاد دنبال غذا نیست چ خوراکی های خوبه واسش؟

سلام عزیزم خوبع ک ماشالا دختر من یکسالو ۹ ماهشه وزنش ده کیلوعه شربت زینک مولتی ویتامین د اهن میدمش کلی غذا با اب قلم گوشت چهار مغز میوه اب میوه ارزو دارم بشینه بخوره اصلا ...امیدوارم بعد از شیرگرفتن بیفته رو روال

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

سلام عزیزم خوبع ک ماشالا دختر من یکسالو ۹ ماهشه وزنش ده کیلوعه شربت زینک مولتی ویتامین د اهن میدمش ک ...

منم همه چی واسش درست میکنم ولی لب نمیزنه واقعا نمی‌دونم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا بچه های من دقیقا به این سن رسیدن همینطور شدن. بی اشتها و وابستگی شدیییییید به شیر

چون مینور هستن و بی اشتهایی و بی غذایی تاثیر بدی روشون میزاره دوتاشون رو مجبور شدم 18 و 19 ماهگش از شیر بگیرم. بعد از شیر گرفتن عالی شدن و اشتهاشون خوب شد و به همون نسبت خواب و اخلاقشون عالی و باانرژی تر شدن

خدايا شكرت
منم همه چی واسش درست میکنم ولی لب نمیزنه واقعا نمی‌دونم چیکار کنم

من روزی دوبار سوپ درست میکردم که تازه باشه و برای طعم موندگی نباشه که نمخوره شربت مولتی و آهن خارجی هم میدادم ولی فایده ای نداشت و آخر مجبور شدم و به پیشنهاد دکترش شیرو قطع کردم . تجربه اولی رو برای دومی هم انجام دادم

خدايا شكرت