2777
2789
عنوان

لیزر هموروئید و تداخل با پریودی

2294 بازدید | 48 پست

سلام دوستان من واسه لیزر هموروئید دوشنبه وقت دارم بعد این یه ماهی ک منتظر وقت عملم بودم اصلا یادم نبود پریودم ۱۸ هرماهه

دوشنبه میشه ۱۹

حالا از دیشب دارم قرص ال دی میخورم و تهوع شدید میگیرم از مصرف ال دی

به نظرتون چیکار کنم تهوعم از بین بره دمیترون خوردم امشب

اثر داره؟؟؟؟

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️

لیزر هموروعید وجود داره؟ فکر میکردم فقط با عمل از بین میره

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنداز بعد از پریودی 

بعد از عمل هم شروع بشه ، هم باید درد پریودی بکشی هم درد عملت رو

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

لیزر هموروعید وجود داره؟ فکر میکردم فقط با عمل از بین میره

بله عزیزم من همدانم دوتا مرکز هست که دستگاه لیزر داره

‌♥من حسابم ز همـہ مرـבم این شهر جـבاست...  من‌ امیـבم‌ به‌ خـבا‌ و‌بعـב‌ خـבا‌هم‌ به‌ خـבاست!🙂️

ببخشید 

بیرون زدگی داری ؟؟ 

اگه دوست داری جواب بده

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

انشالله ب خوبی نتیجه بگیری عزیزم . 

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
پریود رو بیخیال چطور بود که میری لیزر  درد میکرد؟؟

دوساله زایمان کردم

براثر فشار زایمان طبیعی هم تنگی گرفتم هم هموروئید

که من فقط هموروئید رو میدیدم و فک میکردم سختی دستشویی کردنم به همین دلیل

ک دکترم معاینه کرد و گفت تنگی مقعد

علائمم سخت پی پی کردن و بعدش سوزش شدید

گاهی انقد اذیتم میشم که نفسم بند میاد

روت گلاب هرچی زور میزنم موفق به دفع نمیشم

بنداز بعد از پریودی  بعد از عمل هم شروع بشه ، هم باید درد پریودی بکشی هم درد عملت رو

اذیتامو چیکار کنم

اگه قرص بخورم تا یک هفته بعد عمل مشکلی پیش میاد؟

اذیتامو چیکار کنم اگه قرص بخورم تا یک هفته بعد عمل مشکلی پیش میاد؟

نمیدونم گلم 

بهتره از دکتر بپرسی 

دوساله زایمان کردم براثر فشار زایمان طبیعی هم تنگی گرفتم هم هموروئید که من فقط هموروئید رو میدیدم ...

منم همینطور هستم 🙁

ولی گاهی خوب میشم از یادم می‌ره 

بعد دوباره اونطور میشم 

ایشالا شما بهبود پیدا می‌کنی 

جواب سوالت رو نمی دونم ولی خودم سوال دارم هموروئید شما در چه حدی هست؟ میشه نتیجه بعد عمل هم بیایی ب ...

دوتا همروئید تقریبا به قطر ۱-۱٫۵ سانت

خونریزی هم ندارم

البته مشکل اصلی من تنگی مقعد

ببخشید  بیرون زدگی داری ؟؟  اگه دوست داری جواب بده

بله دارم