2777
2789
عنوان

ولنتاین 🥰🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 6244 بازدید | 81 پست
پارسال تولدم کات بودیم 🤣🤣🤣🤣دو هفته بعد تولد من آشتی کردیم 🤣🤣کادو هم نداد 🙄ولی امسال که عقد بو ...

کیک برای تولدم مامانم خرید 

آبجی هام کادو خریدن بابامم کادو خریده بود داداشم کلاس پنجم اونم کادو خریده بود دورش بگردم

۳۰۰ داد بعدش گرفت گفت میدم 

من برای تولدش کیک و تیشرت و شلوار و کلی چیز

😶

کلا خودم پرروش کردم براش تولد هم گرفته بودم وقتی رل بودیم تو کافه براش تولد گرفته بودم با کادو و همه چی 🤣🤣🤣🙄

اوسکلم والا 

تازه بی بهونه هم بهش کادو میدادم ولی اون فقط یه بار یه شاخه گل داد بهم و یه ولنتاین نیم ست خرید☹️نمیتونم فراموش کنم دلم انتقام میخواد 🤣🤣🤣

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم باور نمیکنی ،نیگا نزدیک تولدت بات کات کرده،امسال برات چی کارکرده،شوهرت عاقله عاقل😂😂😂میدونه ک ...

دقیقا 🤣🤣وای غش کردم 🤣🤣🤣🤣❤️

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍
کیک برای تولدم مامانم خرید  آبجی هام کادو خریدن بابامم کادو خریده بود داداشم کلاس پنجم اونم کا ...

ای وای چرا گرفت خب☹️☹️☹️

کلا خودم پرروش کردم براش تولد هم گرفته بودم وقتی رل بودیم تو کافه براش تولد گرفته بودم با کادو و همه ...

منم این همه براش چیز خریدم 

منم بی دلیل کادو میخریدم اون چیزایی که نیازش بود 

ولی بی ذوق بود دستت دردنکنه هم نمیگفت 

دیگه نمیگیرم

😶
عکس کیکی ‌ که براش گرفتم ولی خیلی دلم شکست

عاخی چقدم نازه 😍😍😍

چرا بعضیا اینجورین آخه 🥺جواب محبت محبته ن که کاری کنن آدم ناراحت شه پشیمون شه 

والا پارسال منم براش تولد گرفتم کادو دادم میز کافه رو اجاره کردم سه ساعت مامانم کلی دعوام کرد که چرا برا دوس پسرم این کارو کردم گفتم تولدم جبران می‌کنه ولی کات بودیم نزدیک تولدم ☹️☹️☹️خب بعدش میتونست جبران کنه ولی نکرد 🥺☹️

منم این همه براش چیز خریدم  منم بی دلیل کادو میخریدم اون چیزایی که نیازش بود  ولی بی ذوق ...

اره والا نخر دیگ

والا منم نمیخرم چیزی برای دیگ اصلاااا چون یاد اون کاراش افتادم 

الان باهم دوستید شما ؟

عاخی چقدم نازه 😍😍😍 چرا بعضیا اینجورین آخه 🥺جواب محبت محبته ن که کاری کنن آدم ناراحت شه پشیمون ش ...

اره ما شانس نداریم اونایی که هیچی نمیگیرن کلن براشون همه چی میگیرن

😶
اصلا من تابحال باکسی دوست نبود تو دوران نامزدی و ازدواج رو میگم 

آها فک کردم دوست بودید 

پس نامزد بودید و اینجوری نادیده گرفت محبتاتو☹️☹️🥺

اره ما شانس نداریم اونایی که هیچی نمیگیرن کلن براشون همه چی میگیرن

وای حرف دل منو زدی 🥺🥺🥺😞دقیقا بخدا

آها فک کردم دوست بودید  پس نامزد بودید و اینجوری نادیده گرفت محبتاتو☹️☹️🥺

اره الانم من محبت میکنم ولی اون نه احساس میکنم روز بروز کم میشه محبتاش 

انقدر هرروز درموردش  فک میکنم اصلا تو روحیم تاثیرگذاشته

میدونم که بلده ولی نمیکنه

😶
اره الانم من محبت میکنم ولی اون نه احساس میکنم روز بروز کم میشه محبتاش  انقدر هرروز درموردش &n ...

ای وای چرا آخه مشکلش چیه 

تو دوسش داری واقعا؟مطمعنی اونم دوست داره ؟

عروسی کردید تموم شده خونه خودتونید الان ؟

ای وای چرا آخه مشکلش چیه  تو دوسش داری واقعا؟مطمعنی اونم دوست داره ؟ عروسی کردید تموم شده خون ...

اره خونه ی خودمونیم 

مشکلی نداره 

اوایا میگفت دوستت دارم ولی الان اصلا محبت نمیکنه بزور حرف میزنه

میدونم که دوستی چیزی نداره مطمئنم 

میدونی زن هم یجوره نیاز به محبت داره 

الان من حس میکنم افسرده شدم 

خانوادم یه شهر دیگن من تهرانم خانواده ی شوهرمم شهر دیگن

صبح تا شب تنهام

😶