2777
2789
عنوان

ولنتاین 🥰🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 6244 بازدید | 81 پست
نمیدونم چرا همیشه از مماسب ها نفرت داشتم بنظرم خیلی خزه چند ساله تولد نگرفتم شما هم خوشبخت بشی عز ...

فدات شم مرسی عزیزم

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا خیلی از این کارا نمیکنن و توجه نمیکنن و‌‌‌مهم همون کادو‌ک خریده 

آخه باکس و شکلات تزیینی و..به چه درد 

حساس نشو همین که به یادته خوبه بنظرم

آره بنظرم بخر.‌..ماه بعد هم روز مرده 

ولنتاین کیه؟؟

عزیزم همه چی کادو نیست ک باهم برید بیرون خوش باشید حالا ی شاخه گل یا ی خرس فرقی نداره  بعدشم ک ...

میدونم ولی آخه من با اینکه دختر بود براش چیا خریده بودم 🥺☹️

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍
من ۵ساله باهاشم ینی امسال ۵مینه😂 تا حالا فقط یه بار ولین براش کادو خریدم اونم یه کراوات🤣 اما اون ...

اره والا 🤣🤣خوش باشید همیشه عزیزم 😍❤️

نیم ست نقره خریده بود پارسال برام ولی خوشم نیومد خیلی ساده بود حالم گرفته شد خدایی خب منم دخترم دلم ...

بقیه چطور سورپراز میشن 

من که نامزد بودم برای ولنتاین باکس و کیک و ساعت  کلی چیز خریدم 

اون برای ولنتاین یه کیک کوچولو با یه خرس گرفت

برای تولدم نگم بهتره😑هیچی نخرید ۳۰۰ پول داد

😶
نیم ست نقره خریده بود پارسال برام ولی خوشم نیومد خیلی ساده بود حالم گرفته شد خدایی خب منم دخترم دلم ...

عزیزم به همین رازی باش بگو خدارو شکر 

ما اولین ولنتاین قبلش گفت شام بریم بیرون باهم باشیم و....

زد ما یکم دعوا بحث کردیم نه رفتیم بیرون نه یدونه شکلات هیچیییییییییی فقط پیام داد ولنتاین مبارک منم گفتم همچنین و ادامه قهر

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

خوشبخت بشید  بنظرم هر چی در توانته بخر دیگه شوهرته  ما تو خونه ولنتاین به همدیگه کادو می ...

ای جان 😍😍😍😍

چون سال اوله براش بخر...چون اگع نخری فک میکنه پارسال برا خر کردنش خریدی تا بیاد تورو بگیره

اینم حرفیه ☹️

شاید آینده نگری مرده ک یوقت باش کات کردی،حیف میل نکرده باشه ولی الان راه دوری نمیره😂

دهنت سرویس 🤣🤣🤣🤣

بقیه چطور سورپراز میشن  من که نامزد بودم برای ولنتاین باکس و کیک و ساعت  کلی چیز خریدم&nb ...

پارسال تولدم کات بودیم 🤣🤣🤣🤣دو هفته بعد تولد من آشتی کردیم 🤣🤣کادو هم نداد 🙄ولی امسال که عقد بودیم دو تومن پول داد بهم کیک هم خرید برام 

عزیزم به همین رازی باش بگو خدارو شکر  ما اولین ولنتاین قبلش گفت شام بریم بیرون باهم باشیم و... ...

وای 🥺

پارسال تولدم کات بودیم 🤣🤣🤣🤣دو هفته بعد تولد من آشتی کردیم 🤣🤣کادو هم نداد 🙄ولی امسال که عقد بو ...

میگم باور نمیکنی ،نیگا نزدیک تولدت بات کات کرده،امسال برات چی کارکرده،شوهرت عاقله عاقل😂😂😂میدونه کجاخرج کنه

روزی غبار، ازروی الماس برداشته میشود👌🏻