2777
2789
عنوان

ولنتاین 🥰🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 6245 بازدید | 81 پست
ن من میگم بخر براش این روزا زود میگزرن هرچی اون دوست داشت براش بگیر... اگه اون برات اون چیزیو ک دوس ...

باشه خوشگلم حق با توه ❤️💋

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍
اولین ولن  هیچوقت یادم نمیره تو دوران آشنایی من  چقدر با ذوق و شوق کادو خریدم و نامه عاشقا ...

ای واییییی چقد بد خداااااااا 😢🥺چجوری تحمل کردی دختر

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟ اینا دلیل های کوچیکی برای شادین

شاید تعریفم از شادی فرق میکنه

شاید سلیقه ای هست

شایدم اونقدر همه چی بی اهمیت شده برام که دیگه اینا شادم نمیکنه

نمیدونم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
شاید تعریفم از شادی فرق میکنه شاید سلیقه ای هست شایدم اونقدر همه چی بی اهمیت شده برام که دیگه اینا ...

منم دیگ هیچی خوشحالم نمیکنه 

همه چی بی اهمیته دیگ

این زندگی تموم شه بهتره چون هر روز داریم میمیریم و کسی حواسش نیس😞