2777
2789
عنوان

ولنتاین 🥰🙃

6243 بازدید | 81 پست

پارسال ولنتاین باهم دوست بودیم من براش یه دستبند خیلی خوشگل خریدم تو باکس شکلات و شیشه عشق ازین بزرگا و شکلاتا که مثه پاکت سیگاره اسم ماه تولدش نوشته بود روش و چیزای تزیینی 

من فک میکردم سوپرایزم کنه خرس اینا برام بخره ولی برام یه نیم نقره خریده بود 😏🙄

دلم میخواست خب همونو تو باکس شکلات و این چیزا حداقل بهم بده ن که از جیبش در بیاره و تو جعبه ی کوچیک خوده نیم سته بهم بده 

بعد منی که دخترم بهش باکس و کلی چیز بدم 

خیلی ناراحت شدم خودشم فهمید خورد تو ذوقم 🥺😞😞

الان عقد کردیم شیش ماهه خدایی همه چیییی برام می‌خره هر چی بخوام ن نمیگه حتی اگه گرون باشه جور می‌کنه برام 

امسال هم گفت ولنتاین میریم بیرون باهم برام خرس می‌خره و کادو ولی نمیدونم لازمه منم بخرم براش چیزی یا ن ؟ نظرتون چیه دخترا

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

:/ عجب

خب باد نبودع عیبش چیه

همینه ک یادش بوده خوبع 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا همیشه از مماسب ها نفرت داشتم

بنظرم خیلی خزه

چند ساله تولد نگرفتم

شما هم خوشبخت بشی عزیزم❤️

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

نیم ست نقره خریده بود پارسال برام ولی خوشم نیومد خیلی ساده بود حالم گرفته شد خدایی خب منم دخترم دلم میخواس مثه بقیه سوپرایز شم با اینکه پول داشت نخرید و من قبل ولنتاین هم گفته بودم چیا میخرن مردم برا ولنتاین اونم گفته بود میخرم ولی نخرید 

هیچکی رفیق من نمیشه مثه تو 💜صدات تو گوش من شبا تا دم صب 😍تو منو بلدی قایم نکن حستو 🥰🧿 اصن این دل من واس تو واس تو 💖🤍

بخر 

ولی امادگیشو داشته باش تو باکس اینا نداشته بود و... نخوره تو ذوقت  

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

:/ عجب خب باد نبودع عیبش چیه همینه ک یادش بوده خوبع 

🥺

خوشبخت بشید 

بنظرم هر چی در توانته بخر دیگه شوهرته 

ما تو خونه ولنتاین به همدیگه کادو میدیم دو تا خواهر دارم برای هم کادو میخریم 😂😍

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

نیم ست نقره خریده بود پارسال برام ولی خوشم نیومد خیلی ساده بود حالم گرفته شد خدایی خب منم دخترم دلم ...

اسی شل بگیر

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
ولش نخر

نظر خودمم همینه گفتم بپرسم ببینم شما چی میگید نظر درست رو انجام بدم