الان بیبی زدم منفی بود یعنی ابروم رفت گفتم صبم میزنم ولی چه فایده مسخره شدم
نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
نمیدونم وجود داری یا دارم توهم بارداری میزنم امیدوارم باشی منو از تنهایی در بیار من از ته دلم دوس دارم تو وجودم باشی قول میدم تا اخر عمر از مراقبت کنم دوست دارم از طرف مامانی
بنظرم این درست نباشه چون تازه تست گرفتی قبلش میگن هر چی ادرار بیشتر مونده باشه بیشتر مطمئنه جوابش فردا با ادرار صبحگاهی بگیر یدونم بزن پس کله ی شوهر خبر چینت اگ مثبت بودم بهش بگو منفیه تا ضایع شه پیش فک و فامیلش
آره دیدم نباید میزاشتی بگه تا مطمن نشدی به خودشم نگو
الان ابروم رفت😑
بنظرم این درست نباشه چون تازه تست گرفتی قبلش میگن هر چی ادرار بیشتر مونده باشه بیشتر مطمئنه جوابش فر ...
الان چند تا تیکه بارم کرد و رفت خوابید اخه من یکم ذوق داشتم