2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقتی این حالت رو تجربه کردم که خیلی مریض بودم رفتم دسشویی اومدم بخوابم دراز کشیدم بعد یهو دیدم با ...

من خواب بودم توام اون سبکی و بی وزنی و حالت ژله ایی رو درک کردی دیدی چقد روانه و سبک 

من تازه عروسی کرده بودم باید میرفتیم طبقه بالای خونه مادر شوهرم زندگی میکردیم  بعد من نمیددنست ...

یا یبار باید صب زود شوهرمو راه مینداختم بره سرکار 

همین ک فرستادمش رفت 

رفتم تو اتاق درو بستم چشام ک گرم شده بود 

ی نفر انگاری با مشت محکم س بار کوبید ب در 

تا ظهر میترسیدم از اتاق درام بیرون درو قفل کرده بودم 

بعدها مادر شوهرم میگفت ک اون همیشه طبقه بالا هست و الان راضی نیست ک تو اونجایی

البته اینم بگم ک خیلیا میگن ک من همزاد دارم ک خوبه 

چون اینی ک دارم براتون تعریف میکنم و برا یکی ک موکل داشت تعریف کردم ک گفت این همزاد خودته ک اگاهت میکنه 

من بچه دبستانی  بودم 

بعد مریض شده بودم 

چون خونواده پر جمعیتی داریم بابا برا اینکه بقیه بچه ها مریضیو نگیرن 

منو نیبردن تو اتاق خودشون 

بعد ی شب ک اتاق بابام خوابیده بودم 

نصفه شبی بلتد شده بودم برم دستشویی

ما خونمون اون زمان ی راهرو داشت ک تو فصلای سرد مامانم دوتا مرده ب سر و ته این راهرو نصب میکرد ک این مسیر بشدت تاریک بود جوری ک هیچی نمیدیدی  

من پرده رو زدم کنار وارد راهرو شدم رفتم حیاط و ببخشید دستشویی وقتی برگشتم از در ک تو اومدم یهو حس کردم ی چیزی محکم خورد بهم ترسیده بودم افتاده بودم زمین 

ی صدای خیلی کمی بهم میگفت بگو محمد رضا 

من از ترس تکرار میکردم 

یکی دوبار گفت بلند بگو باز بلند گفتم همش میگفت این اسمو یادت نره ک جیغ زدم مامان بابام اومدن بهم اب قند دادن 

اینم بگم ک الان اسم شوهرم محمد رضاس

یا یبار باید صب زود شوهرمو راه مینداختم بره سرکار  همین ک فرستادمش رفت  رفتم تو اتاق درو ...

واااا چه رک اومده گفته خب چرا میدونستن شمارو فرستادن اونجا به مادرشوهرت میگفتی راههای دیگه ای هم بود واسه بیرون کردن من