2777
2789

این موقع نترسونیدمون😥😥

لطفا در تاپیکام هیچ آقایی شرکت نکنه با تشکر           جنگجو و عاشق رزمی 💐امید زیبایی زندگیست💖 زندگی مثل ترن هواییه بالا پایین داره🌺دست تو هست که فریاد بزنی یا لذت ببری🧁💫 غم اگر تو نخواهی پدیدار نمیشود،  اگر هم که تو بخواهی تمام می شود🥰 شعر از خودم بود😍 فحاشی یا توهین در تاپیک های بنده گزارش میشود و مسبب ترکیدنی همچو باد کنک کاربریتان خواهد شد🤗 مؤدب باشیم مطمئن باش با توهین های غیر شایسته هیچوقت در هیچ بحثی نبرده ای، تنها دل شکسته ای و بی شخصیتی و بی اعتماد بنفسی خود را نشان داده ای😊 از کلمات بی ادبانه متنفرمم 🕵🏻‍♀️میدونستی تقدیر وجود نداره😊هیچ سرنوشتی هم از قبل نوشته نشده🥰 دست خودته 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب مرگ مادرم جدی میگم یه حالت ژله ای سبک بدون وزن نشستم رو خودم تا کمر بعد یهو دوباره افتادم رو خودم ...

پرواز روح هس تقریبا؟کامل دیدی جدا شه ازت؟

❤مثل یک معجزه ای علت و ایمان منی همه هانو بله هستند شما جان منی❤
خب بگید دیگه تعریف کنید

من تازه عروسی کرده بودم باید میرفتیم طبقه بالای خونه مادر شوهرم زندگی میکردیم 

بعد من نمیددنستم ک بین خونواده شوهرم از کوچیک تا بزرگ میدونستن ک طبقه بالای خونشون جن داره ک اونم فقط تو شکل شوهر من همه دیدنش

من ی هفته گذشت ی شب خوابیده بوریم بعد تخت ما کنار پنجره بود 

نصفه شبی از خواب پریدم دیدم شوهرم کنار تخت وایستاده دستش و سجت من دراز کرده بهم میگه بیا ی لحظه کارت دارم 

همین ک اومدم بلند شم دیدم دستم و گذاشتم رو بازوی شوهرم تا اومدم ببینم ک بازم هست

غیبش زده بود 

😰

ب مرگ مادرم جدی میگم یه حالت ژله ای سبک بدون وزن نشستم رو خودم تا کمر بعد یهو دوباره افتادم رو خودم ...

من باور میکنم چون تجربه اش کردم دوبارناراحتی قلبی دارم علتش ناراحتی قلبیم بودقرصانمیخوردم

نه فقط از کالبد خودم خارج شدم نشستم رو خودم و دوباره افتادم رو خودم 

من وقتی این حالت رو تجربه کردم که خیلی مریض بودم رفتم دسشویی اومدم بخوابم دراز کشیدم بعد یهو دیدم با دستم تکیه دادم به بالش و داشتم خودمو نگاه میکردم که خوابیدم ، یه لحظه هنگ کردم ، هنوزم نمیدونم چیشده بود