2777
2789
عنوان

خدا چه ضدحالی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 5320 بازدید | 242 پست
وای تا جایی میتونی راضیش کن سقط زندگی رو سیاه می‌کنه  به چشم دیدم که میگم

سقط زندگی رو سیاه میکنه؟ 

تو این گرونی با این وضعیت مملکت نه خونه نه ماشین نه تفریح نه رفاه نه پول هیچی نداریم بچه آوردن گناه بزرگیه در حق اون بچه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار واسه خدا نشد نداره ها 

بله واسه خدا نشد نداره ولی چون نشد نداره که نمیاد به دعای ما بهمون بال بده😐

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️
سقط کن زندگی اون دخترو بهم نریز

الان آخه اون بچه کاملا درد وحس میکنه سقط کردن مگه راحته بدن بچه رو تکه تکه می کنن 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

https://rubika.ir/joing/DEHIHJFA0KGJWYRJKXPGGEJWXQTHFFEF

سرنوشت های واقعی

لینک گروه در تلگرام

تاپیکهام داستان های واقعی از زندگی افراد هستن.تو دل هرکدوم ما رنجهایی هست که هیچکس باخبر نیست من رنجهای اون دل ها رو به تصویر میکشم.هیچکس خوشبخت مطلق نیست.و ما محکومیم به اینکه ادامه بدیم و اینو بدون هر زخمی که بهت وارد میشه اگر تو رو نکشه قویترت میکنه پس زخم هاتو دوس داشته باش و بجنگ برای زندگیت❤تو روبیکا یه 
شوهرت پادشاهی چیزیه جانشین می خواد! 

دمت گرم 

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 

واقعا باعث تاسف این افکار پوسیده

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
من ک مادرشوهرم میگه حتما بایددختربشه اگه پسرباشه انقد باید بزایی تا دخترشه...فقط دعا کن صالح باشه دخ ...

خوشبحالت خانواده شوهر من از وقتی فهمیدن دختره محلم نمیدن نمیان زنگ نمیزنن از دور بدتر اذیت میکنن