2777
2789
عنوان

خدا چه ضدحالی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 5337 بازدید | 242 پست
دیروز رفتم غلبارگری مرحله اول گفت احتمال دختر😑

فقط شاکر خدا باش کسی از آینده خبر نداره من سر همین موضوع یه زمانی چقد ناراحت بودم 

ولی خدای مهربان و مهربانی ها همچین همه چی رو قشنگ کنار هم چید ک من شرمنده ی افکار گذشتم شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سقط زندگی رو سیاه میکنه؟  تو این گرونی با این وضعیت مملکت نه خونه نه ماشین نه تفریح نه رفاه نه ...

بچه آوردن شاید گناه بزرگی باشه تو این دوره. 

اما بچه ای رو ب جرم دختر بودن بکشی جنایته گل جان

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 
حالا زشته واقعا این کار و نمیدونم چی بگم اما یه دعا هست برا پسر شدن جنین تو مفاتیح میتونی انجام بدی ...

شما هم دقیقا عین شوهر استارتری .داری یه جنسیت رو میبری بالا اون یکی جنسیت رو میکوبی

دختر و پسر جفتش هدیه خداست

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

بله واسه خدا نشد نداره ولی چون نشد نداره که نمیاد به دعای ما بهمون بال بده😐

بله  حق با شماست 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
خوشبحالت خانواده شوهر من از وقتی فهمیدن دختره محلم نمیدن نمیان زنگ نمیزنن از دور بدتر اذیت میکنن

چ اهمیتی داره دیگران چ نظری دارند مهم خودت و همسرت هستی

یه دونه برادرم ۸تیر فوت شد توی روز تولدش و ۱۵تیر عقدش بود اگه دلت خواست براش فاتحه و صلوات بفرست اسمش ابوالفضل پسر عیسی اگه خوندی بگو تا برات آیت الکرسی بخونم 
وا خب دلش پسر میخواد. من به پسر داشتم ناخواسته باردار شدم ولی شده دختر 😍😍😍😍الان بیست روزه دنیا ...

خواستن با رفتارای نا به هنجار فرق داره میگه برو سقط کن! 

منم یه دختر دارم بعدی هم دختر می خوام ولی پسر هم باشه عاشقش میشم

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
سقط زندگی رو سیاه میکنه؟  تو این گرونی با این وضعیت مملکت نه خونه نه ماشین نه تفریح نه رفاه نه ...

تا حالا اگه سقط نداشتی نسخه نپیچ اونم برا کسی که احساسیه مگه یادم ادم میره همه دوران ها این مشکلات بوده با این حساب همه منقرض شیم چون گرونیه

اسی مشکلش بچه آوردن نیست مشکلش اینه بچه دختره 

چون دختره بره سقط کنه ؟؟ اگه پسر بود خب نمیگفت میخوام سقط کنم و آره به نظر منم این مدل سقط زندگی رو سیاه میکنه واقعا

نه شوهرم اینطوری نیست ک ب دنیا بیاد اذیت کنه یا تو روش بگه من دختر نمیخام الان جونش برا دخترم در میا ...

پس فقط میخواد مخ تورو تیلیت کنه 

چقدرررررر آدم باید ظالم باشه بخدا

خوشبختی رسیدن به آرزوها نیست؛گاه آرزوها ناخلف میشوند💔