2777
2789
عنوان

خب خب خب بلاخره وارد هفته ۳۸ شدم و دستو پنجه نرم کردن با زایمان😀😍

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 49 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

كسي ميدونه هزينه پمپ درد چقدره؟ واس سزارين

بستگی ب بیمارستانت داره.بیمارستان نیمه بین یک تومن تا یک و پونصده.ولی خیلی خوب و موثره دیدم اونایی ک استفاده کردن خیلی خوب و بدون درد بودن راحت بودن 

درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوووو دیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
اصلا این پمپ درد چیه واسه چی خوبه منم می‌خوام سزارین کنم

از قول يكي از دوستان ني ني سايتي:

یه نوع مخدره که مثل سرمه و اهرمش دستته هر وقت بعد سزارین دردهای بخیه ات شروع شد فشارش میدی و دردات از بین میره .

اصلا این پمپ درد چیه واسه چی خوبه منم می‌خوام سزارین کنم

من وقتی زایمان کردم دیدم‌چقد سزاریانیا راحتن بدون هیچ دردی گفتم چجوریه شما مث طبیعی ها هستین گفتن ما پمپ درد زدیم دیگه نپرسیدم چیه چجوریه.....ولی خیلی خوب بود حالشون

چون خودم ۱۰ ساعت درد طبیعی دادم اخرش اومد سزارین شد دیدم سزارین خوبه درست مال من زیاد خاطره ی خوبی ن ...

طبیعی اگه روش درست باشه خیلی خوبه قبلش تحزک و ورزش داشته باشی عالیه،،یکی از هم گروهی هامون سه چهار شب پیش طبیعی بچش دنیا اورد گفت کلاچهار ساعت درد کشیدم که اونم در حد گرفتن و ول کردن بود گفت درد شدیدم ک گرفت ول نکرد نیم ساعت بود کلا،اون خیلی ورزش کرد شیاف گل مغربی روزی چندتا استفاده میکرد،،بخیه هم دوتا از داخل خورده بود یه دون از بیرون

كسي ميدونه هزينه پمپ درد چقدره؟ واس سزارين

https://www.ninisite.com/discussion/topic/738106/دوستان-کیا-از-پمپ-درد-استفاده-کردن

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
قطعا حرفت قابل احترامه عزیزم،،هرکسی میتونه خودش انتخاب کنه نوع زایمانش رو درسته شرایط مالی خوبی ندار ...

ممنون.من‌بزا زایمان ک رفتم روش بی دردی وریدی بود ک همون اول سرم وصل کردن بهم و آمپولشو زدن تو رگ دستم دیگه خوابیدم وقتی بیدار شدم همه چیز تموم شده بود بخیه هم زده بودن من بعد یک ساعت بچمو دیدم.هم برای پسرم اینجوری بود هم برای دخترم ک دیروز شد یک سالش....

طبیعی اگه روش درست باشه خیلی خوبه قبلش تحزک و ورزش داشته باشی عالیه،،یکی از هم گروهی هامون سه چهار ش ...

مم ۸ سانت باز شدم اگه ۲ سانت ام باز می‌شد به دنیا میومد.

دکترم گفت تو زور نده گفتم باشه.خواهر شوهرم زنگ زد .گف زور بده به دنیا بیاد خلاص شی منم آخراش دیگه خسته شدم زور زدم چند بار...دکتر اومد دید گف مگه نگفتم زور نرن حالا باید بری سزارین... ولی یکی از فامیلامون بود اونم اون روز زایمان داشت اونم طبیعی بود گف مامانم .گفت به جای داد و بیداد فقط از پایین زور بزن منم زور زدم  

۲ ۳ ساعته به دنیا اومد.فقط اینو میدونم که به حرف دکترت گوش کن