2777
2789
عنوان

خب خب خب بلاخره وارد هفته ۳۸ شدم و دستو پنجه نرم کردن با زایمان😀😍

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 49 پست
خداحفظشون کنه،هزینش چقد شد؟ بیمارستان خصوصی؟

ممنونم ن عزیزم بیمارستان نیمه خصوصی بود.پارسال ازاد بدون بیمه شد هفت تومن.مشهدم

درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوووو دیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مم ۸ سانت باز شدم اگه ۲ سانت ام باز می‌شد به دنیا میومد. دکترم گفت تو زور نده گفتم باشه.خواهر شوهرم ...

خب معلومه ک باید ب حرف دکتر گوش کنی ن به حرف خواهر شوهر😁 اونا خودشون میفهمن چ موقع باید زور بزنی ک زیاد از پایین پاره نشی زور زدن الکی فایده نداره،وقتی ببینن بچه تو کانال زایمانه و اماده بیرون اومدنه میگن بهت ک زور بزنی  

پس امسال حدااقل ده تومن ب بالاست🥲 

ولی واقعا ارزش داره.یعنی من خودم اگ نمیتونستم توان مالی نداشتم باور کن یا از یکی قرض میگرفتم یا طلا چیزی میفروختم.....فقط میرفتم.چون موقع پسرم که الان ۵سال و نیمس هزینش شد ۱۵۰۰ دیدم چقد خوب و عالی زایمان اولمم بود خسییییلی میترسیدم دیدم اصصصلا هیچی نفهمیدم.دیگه موقع دخترمم گفتم فقط همینجوری میرم.

عزیزم میشه ی کم از علائمات بگی؟؟ من۱۶هفته ۶روزمه  اصن ن ویار دارم ن حالت تهوع نه ورم کردم..ن تغ ...

عزیزم اینکه خیلی خوبه تهوع نداری😍خداروشکر کن

چون من از هفته ۸ تا هفته ۲۰ شبیه جنازه بودم ایقد هرچی میخوردم بالا میاوردم🥲 هنوزم حالت تهوع ول کنم نیست،،نمیشه با این چیزا جنسیت تشخیص داد چون میبینی دونفر همه علایماشون شبیه همه ولی یکیش دختره یکیش پسر،،من از ماست و دوغ خیلی خوشم میومد،از شوریجات خیییلی خوشم میومد،،وزن کم میکردم تا ۶ ماه سه کیلو،بعدش کم کم اضاف کردم،،این ورم نداشتنت هم عادیه چون منم که دیگه اخرشم ورم ندارم چون تحرک داشتم از اول،اوناییکه همش میخورن میخوابن بیشتر ورم میکنن چاق میشن،،البته من هفته ۱۲ سونو ان تی بهم گفت بچم پسره🥰دیگه انومالی هم مطمعن شدم پسره

چیزی ک گفتین شبیه رویا بود😍😍😍ینی هیچ دردی نکشیدین؟

درد کشیدم ولی ن اونجوری بخواد جیغ بزنم و نتونم تحمل کنم‌اخه درد طببعی تختایه کناریم موهاشونو میکشیدن مشت میزدن جیغ میزدن منم منتظر اون وضعیت بودم ک خوابم برد و تموم شد همه چیز.من حتی دکترمم ندیدم تو هر دو تا زایمان.

عزیزم من نفمیدم میشه یبار دیگ درست توضیح بدی 

چجوری نفهمیدی......میگم درد کشیدم ولی نه زیاد معمولی بود متنظر دردای وحشتناک بودم دیدم خبری نیست و با همون دردایه معمولی و کم خوابیدم.درد نمیکشی همدن اوایل دردات آمپولشو میزنن‌.حالا فهمیدی

چجوری نفهمیدی......میگم درد کشیدم ولی نه زیاد معمولی بود متنظر دردای وحشتناک بودم دیدم خبری نیست و ب ...

ن منظورم درد نبود منظورم این بود چی استفاده کردی ک بدون درد بود منم فروردین باید زایمان کنم 

ک میگی امپول اره؟؟؟

ن منظورم درد نبود منظورم این بود چی استفاده کردی ک بدون درد بود منم فروردین باید زایمان کنم  ک ...

امپول بی دردی وریدی هست اسمش.مث اپیدورال نیست اپیدورال و میزنن تو کمر و بی حس میشی مث فلجا پایین تنت بی حسه و بیداری آمپول اپیدورال و داخل کمر تو نخاع میزنن و همه روند زایمان و میبینی پاره کردن و دوختن اینا فقط چیزی حس نمیکنی.اما این روشی که من رفتم بی دردی وریدی آمپولشو داخل سرم به دستت میزنن.دیگه کامل میخوابی چیزی متوجه نمیشی و نمیبینی نهایت بعضی صداهای دکترتو شاید بشنوی.بعد که بیدار بشی تو بخش هستی و همه چیز تمومه.