2777
2789
عنوان

اس سیتالوپرام وپرانول

2729 بازدید | 67 پست

کیا میخورن؟من ۶ ماهه دارم میخورم البته قبلشم ی سال چیزای دیگ میخوردم ی بار دکتر گف ی روز درمیونشون کن حالم بدشد همش سرم خالی میکرد خیلی بدبود الانم تموم شد تابرم پیش دکتر چن روز نخوردم

مگ این دوتا قرص چقدوابستگی داره

کسی مصرف کردع؟خطرناکن?

من خوردم وابستگی میاره اما میتونی کم کم 

کمش کنی و بعد دیگه نخوری بستگی داره بدون خوردنشون بتونی خودتو خوب کنی یا نه

من الان نمیخورم اما دوباره دارم رو به افسردگی میرم باید تلاش کنم خودمو خوب کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرانول وابستگی کمه ولی کامل بهبود پیدا نکردی نباید قطع کنی یهو

تا جایی ک میدونم عوارضی هم نداره واسه من فقط با شکم خالی نخوری بهتره

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣
منم فک کنم سیتالوپرام وابستگیش بیشتره نمیدونم وای خدا

اره پرانول وابستگی نداره

سیتالوپرام داره

منم قطع میکردم میمیردم یه باز سه چهار روز نخوردم سر درد حالت تهوع شدید داشت میکشت

ولی کم کم کمش کردم بعد دیگه گذاشتم کنار 

آروم آروم کمش کنی میشه نخورد و وضعیت جسمیت هم به حالت نرمال برمیگرده